Η προσφορά φορέων αποτελεί ανάγκη, λένε οι οργανωμένοι γονείς Επ. Λεμεσού

Η προσφορά και οικονομική στήριξη εθελοντικών φορέων αποτελεί ανάγκη και προτεραιότητα όλων μας, αναφέρει, σε ανακοίνωση της, η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Λεμεσού.

Η Ομοσπονδία εκφράζει τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια της σε Φορείς, που διαχρονικά προσφέρουν εθελοντικά σε οικογένειες και παιδιά που χρήζουν στήριξης.

«Δυστυχώς, οι επιπτώσεις που έχει επιφέρει

σε όλους τους τομείς της ζωής μας, συμπεριλαμβανομένης της οικονομίας, της παιδείας, της υγείας και σε τομείς άμεσα συνυφασμένους με την ασφάλεια, ευημερία και υγεία των μαθητών και μαθητριών όλων των βαθμίδων, η προσφορά και οικονομική στήριξη εθελοντικών φορέων αποτελεί ανάγκη και προτεραιότητα όλων μας», προσθέτει.

Η Ομοσπονδία σημειώνει ότι στέκεται αρωγός στην προσπάθεια αυτή με οικονομική στήριξη ευάλωτων οικογενειών μέσω των Συνδέσμων Γονέων.

«Στην προσπάθεια μας αυτή, βρήκαμε συνοδοιπόρους την Κίτρινη Γραμμή Βοήθειας και Αλληλεγγύης καθώς επίσης και το Κέντρο Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ανδρέα Σοφοκλέους (ΚΕΠΑΚΥ), αλλά και τον κύριο Ανδρέα Σοφοκλέους προσωπικά. Οι Φορείς αυτοί, ενισχύουν την προσπάθεια στήριξης ευάλωτων οικογενειών με την προσφορά δωροκουπονιών για μαθητές και μαθήτριες Μέσης Εκπαίδευσης Λεμεσού», συμπληρώνει.

Αναφέρει, επίσης, ότι ως το ανώτατο θεσμικό όργανο των γονέων και κηδεμόνων της Λεμεσού, τους συγχαίρουν και τους ευχαριστούν δημόσια για αυτή τους την ενέργεια.

«Η ευαισθησία τους για τα προβλήματα που ως κοινωνία αντιμετωπίζουμε και η θέληση τους για προσφορά, στηρίζουν και ενισχύουν την προσπάθεια μας να διαφυλάξουμε το δικαίωμα όλων των παιδιών για εκπαίδευση και ευημερία. Ελπίζουμε ότι θα εξακολουθήσουν και στο μέλλον να είναι συμπαραστάτες στο δύσκολο αλλά επωφελές έργο μας, συναισθανόμενοι ότι χρέος και καθήκον όλων μας, είναι να δώσουμε στα παιδιά μας τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να γίνουν χρήσιμοι και παραγωγικοί πολίτες για το καλό της κοινωνίας και της πατρίδας μας», καταλήγει η Ομοσπονδία, στην ανακοίνωση της.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα