«Η Βανέσσα ήταν ένας χαρακτήρας έντονος, δυνατός & ευαίσθητη σε πολλά θέματα»

Έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή η Κόμισσα Βανέσσα Πομπόνη, γνωστή στην κοινωνία της Κύπρου.

Μιλώντας στην εκπομπή Ήρθε και έδεσε, ο στενός φίλος της Βανέσσας, Χρήστος Κωνσταντίνου, δήλωσε ότι «το μάθαμε λίγο μετά τα ξημερώματα. Είναι αυτό που λέμε ότι η ζωή έχει σκληρά παιχνίδια, τι να σας πω είμαι λίγο συγκινημένος αυτή την στιγμή. Δεν θέλω να σταθώ στο πρόβλημα υγείας της που το πάλεψε πάρα πολύ, αυτό το αφήνω στην άκρη, το ξέρουν οι γιατροί και η ίδια πόσο αγωνίστηκε».

Ακολούθως, ανέφερε ότι «η Βανέσσα ήταν

ένας άνθρωπος που αν δεν ένιωθε με κάποιον καλά δεν έκανε παρέα μαζί του. Ήταν ένας χαρακτήρας έντονος, δυνατός, είχε χιούμορ, είχε ατάκα.  Ήταν ένας άνθρωπος ξεχωριστός και πιστεύω ότι όσοι είχαμε τη χαρά να την γνωρίσουμε, να κάτσουμε σπίτι της, να φάμε μαζί της, την θυμόμαστε έντονα και στην ψυχή μας και στο μυαλό μας».

Συνέντευξη της Κόμισσας Βανέσσας Πομπόνης, στο Ήρθε και έδεσε:

Όσο αφορά για το θέμα υγείας της και αν τον γνώριζαν οι στενοί της φίλοι ανέφερε ότι «στην αρχή δεν ήθελε να μας πει πολλά για να μας στεναχωρήσει. Όταν γύριζε η χρονιά για το 2023 είχαμε περάσει μαζί σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο εγώ και μια άλλα πολύ καλή μας φίλη που είμαστε μαζί οι τρεις που βγαίναμε έξω.

'Εκτοτε βγήκαμε λίγες φορές όταν γύρισε η χρονιά και μετά εξαφανίστηκε, λέγοντας μας ότι είχε ένα μικρό πρόβλημα υγείας για να μην μας στεναχωρήσει. Πέρασαν κάποιοι μήνες μου έλεγαν διάφοροι ότι η φίλη σου η Βανέσσα κάτι έχε, την πήρα τηλέφωνο και πήγα σπίτι της, ήταν σοβαρά, κρίσιμα».

Πρόσθεσε ότι «ήταν ευαίσθητη σε πολλά θέματα, αλλά ξέρω ότι και η ίδια μέχρι τώρα δεν επιθυμεί να ακουστούνε οι φιλανθρωπίες που έχει κάνει. Αλλά εγώ ζώντας μαζί της, ήταν δοτική απλά έπρεπε και αυτή να νιώθει ότι αξίζει να βοηθήσει».

Τέλος, όσο αφορά την κηδεία της ανέφερε ότι «δεν ξέρουμε αν θα είναι ανοιχτή η κηδεία ή για πολύ συγκεκριμένα άτομα, περιμένουμε να αποφασίσει η οικογένεια της».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης: Έφυγε από τη ζωή η κόμισσα Βανέσσα Pomponi

Keywords
Τυχαία Θέματα