ΗΠΑ: Γεννήθηκε απότομα σε πάρκινγκ του McDonald's ο μικρός «Mc Flurry» (VID)

 Ένα μωρό ανυπόμονο να γνωρίσει τον κόσμο γεννήθηκε στο πάρκινγκ ενός McDonald's στο Wisconsin όταν οι γονείς του δεν κατάφεραν να πάνε εγκαίρως στο νοσοκομείο.

Η Analysia Beck, 25 ετών, είπε ότι αρχικά νόμιζε ότι οι συσπάσεις της ήταν Braxton Hicks, ή ψευδής τοκετός, έτσι τις αγνόησε και προσπάθησε να κοιμηθεί, αλλά λίγα λεπτά αργότερα, τα νερά της έσπασαν.

Η Beck κάλεσε τη μητέρα της να προσέχει τα άλλα παιδιά της και μόλις έφτασε o σύζυγός της,Daniel  ξεκίνησαν για το νοσοκομείο.

«Ήμασταν

στο αυτοκίνητο για περίπου δύο λεπτά όταν είπα, «Daniel, πρέπει να σταματήσεις, νιώθω ότι κάθομαι στο κεφάλι του μωρού», είπε η Beck στο TODAY.com . «Σε εκείνο το σημείο, ήξερα ότι ερχόταν και δεν επρόκειτο να πάμε στο νοσοκομείο».

Το ζευγάρι στάθηκε στο πάρκινγκ ενός εστιατορίου McDonald's και ο Daniel κάλεσε το 911 ενώ η Beck πήγε στο πίσω μέρος του SUV.

«Έσπρωξα τρεις φορές και βγήκε», είπε η Beck «Το ασθενοφόρος μετά βίας τα κατάφερε να έρθει, αλλά ήταν εκεί για να πιάσουν το βρέφος».

Το μωρό Micah γεννήθηκε σε 8 λίβρες, 6 ουγγιές. Το ζευγάρι είπε ότι τον αποκαλούσαν «Little McFlurry» προς τιμήν της γενέτειράς του και του χιονισμένου καιρού.

Keywords
Τυχαία Θέματα