Καταδικάζει τα επεισόδια στη Χλώρακα η Κυβέρνηση: «Δεν έχουν καμιά θέση»

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Χλώρακα την Κυριακή (27/8) σχολίασε στο Πρωτοσέλιδο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «ως Κυβέρνηση δεν μπορούμε παρά να καταδικάσουμε όσα έχουμε δει χθες το βράδυ. Ήταν εικόνες έξαρσης βίας σε μια ευρωπαϊκή χώρα, σε μια ευνομούμενη κοινωνία που δεν έχουν καμιά θέση. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι είναι δεδομένη η αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης να βρεθούν οι υπαίτιοι, όσοι παρακίνησαν ή παρεισφρήσαν με στόχο να δημιουργήσουν αυτά τα επεισόδια,

ούτως ώστε να ερευνηθεί τι ακριβώς έγινε.  

Εκείνο που έχει σημασία είναι να μπορεί ο πολίτης να νιώθει ασφάλεια σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος. Είναι κατανοητή η ανησυχία και οι λόγοι που οδήγησαν κάποιους συμπολίτες μας σε μια αγανάκτηση, ειδικά στην κοινότητα της Χλώρακας».

Έκανε αναφορά στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό, εξηγώντας ότι «έχει ήδη ξεκινήσει μια σειρά μέτρων να λαμβάνεται από την Κυβέρνηση για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια. Οι απελάσεις είναι περισσότερες από τις αφίξεις για τρίτο συνεχόμενο μήνα».

Επίσης, επεσήμανε ότι ενώπιον της Βουλής βρίσκεται και η έγκριση του Υφυπουργείου Μετανάστευσης.         

Διαβάστε επίσης: Χλώρακα: Τα έκαναν «γυαλιά καρφιά» σε εστιατόριο και αναποδογύρισαν όχημα

Keywords
Τυχαία Θέματα