Καταγγελίες γυναικών για παρενόχληση από πρόσωπα του Πολιτισμού στην Κύπρο

Δύο γυναίκες, που έχουν συνεργαστεί με ανθρώπους του θεάτρου στην Κύπρο, έσπασαν τη σιωπή τους και σε αναρτήσεις τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης προχώρησαν δημόσια  καταγγελία για παρενόχληση.

Αφορμή για να βρουν τη δύναμη για να αποκαλύψουν τα κακώς έχοντα, το θάρρος της Ολυμπιονίκης, Σοφίας Μπεκατώρου και της ηθοποιού Ζέτας Δούκα.

Πρόκειται για την Μουσικό Ανδρούλα Καφά και Κύπρια σκηνογράφο.

Γράφει η Ανδρούλα Καφά: «Πριν κάποιο τζαιρό εσυμμετείχα σε μια θεατρική δουλειά τζαι προϊστάμενος

μου ήταν ένας κύριος, σχετικά γνωστός, που οι ανάρμοστες συμπεριφορές του προς τις συναδέλφους του εν πολλά γνωστές. Κάθε φορά που τον εθώρουν εκόλλαν μου τόσο απρόσκοπτα που ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Έστελλε μου μηνυματούθκια σε ώρες άκυρες τζι ελάλεν μου να με πάρει ταξίθκια ποτζεί τζαι ποδά. Επέμενε να με πληρώσει παραπάνω από ότι εσυμφωνήσαμε γιατί «ένι ξέρεις ποττέ». Εφοούμουν να πάω δουλειά άμπα τζαι δω τον μπροστά μου, ή άμπα τζαι τύχει τζαι βρεθώ μόνη μου μαζί του. Είδα τον να τζίζει κοπέλες σε τόπους που εν πρέπει, τζαι να εν τζι άλλοι μπροστά, τζαι κανένας να μεν το βρίσκει αξιοσημείωτο. Πρόσφατα εγνώρισα μιαν κοπέλα που μου είπε ότι είσιεν τον συναντήσει για πριν λίες μέρες για δουλειά, τζαι είπεν της να βρεθούν μόνοι τους τη νύχτα για να «γνωριστούν καλύτερα». Τούτα ούλλα ξέρουμεν τα ούλλοι, γίνουνται μπροστά στα μάθκια μας, τζαι κανένας εν λαλεί τίποτε. Γιατί; Γιατί τους αφήνουμε να κάμνουν ότι θέλουν; Ως πού εν να πάει τούτο το πράμα;».

facebook.com/androula.kafa/posts/10159155643074289" data-show-text="true" data-width="500">

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ: σεξουαλική βία / παρενόχληση Ένας σύντροφος μου στο λύκειο επροσπάθησε να με πνίξει. Ο...

Δημοσιεύτηκε από Androula Kafa στις Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Όσον αφορά την Κύπρια σκηνογράφο η καταγγελία βρίσκεται ανηρτημένη στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Διαβάστε επίσης:

Ζέτα Δούκα: Ο Κιμούλης με έβριζε και με κλώτσησε

Κιμούλης: Είναι όλα ψευδή - Έχω καταθέσει αγώγη-μήνυση στη Ζέτα Δούκα

Νέα καταγγελία για Κιμούλη: «Με φόβισες, δεν θα επιτρέψω να το ξανακάνεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα