Κλήθηκαν για κατάθεση άτομα που είχαν διαφορές με τον Καλογερόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο για την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας του 55χρονου Θανάση Καλογερόπουλου που έγινε το πρωί της Δευτέρας 30/10.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, στο ΣΙΓΜΑ «αυτό που φαίνεται από τις πρώτες εξετάσεις είναι ότι υπήρχε η προμελέτη. Φαίνεται ότι υπήρξε η παρακολούθηση και να γνώριζαν ότι σύχναζε στο συγκεκριμένο

χώρο το θύμα. Με βάση σχέδιο το οποίο εκτέλεσαν και ακολούθως οδήγησαν το όχημα που χρησιμοποίησαν και κάποια άλλα τεκμήρια σε μια απόμερη περιοχή όπου το έθεσαν σε φωτιά. Βεβαίως, ήταν προσχεδιασμένη και μελετημένη αυτή η εγκληματική ενέργεια».

Όσο αφορά το αν είναι επαγγελματικό κτύπημα, ανέφερε ότι «αυτό που φαίνεται ήταν γνώστες της χρήσης των πυροβόλων όπλων, χρησιμοποιήθηκε σε μια πολυσύχναστη περιοχή και πέτυχαν τον στόχο τους».

Επιπρόσθετα, πρόσθεσε ότι «είναι αρκετές οι κατευθύνσεις που υπάρχουν, προσπαθούμε να δούμε κάθε πληροφορία που έρχεται σε εμάς και τις διερευνούμε.

Έχουν κληθεί κάποια πρόσωπα τα οποία υπήρξαν στο παρελθόν πληροφορίες ότι είχαν κάποιες διαφορές με το θύμα».

Το θύμα απασχόλησε και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές σύμφωνα με τον Λευτέρη Κυριάκου, δηλώνοντας ότι «είχε κληθεί και ανακριθεί στο παρελθόν σε πολύ σοβαρές υποθέσεις που είχαν διαπραχθεί στην επαρχία μας».

Τέλος, είπε ότι «παρακολουθούμε την κατάσταση και παίρνουμε πληροφορίες. Δεν έχουμε οποιαδήποτε πληροφορία ότι θα υπάρξουν άλλες εγκληματικές ενέργειες που συνδέονται με αυτήν.

Έχουμε παραλάβει κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης τα οποία επεξεργαζόμαστε, έχουν καταγραφεί κάποιες κινήσεις τόσο στη σκηνή αλλά έχουν και κάποιες άλλες πληροφορίες σε σχέση με τη διαφυγή των δραστών. Υπάρχει μεγάλο ανακριτικό έργο το οποίο έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα η οποία έχει αρχίσει από χτες αυτές τις ενέργειες».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Φόνος Καλογερόπουλου: Εξετάζονται CCTV–Ανησυχίες για άνοιγμα κύκλου εκδίκησης

Λεμεσός: Το χρονικό της φονικής ενέδρας στον Καλογερόπουλο

Keywords
Τυχαία Θέματα