Κόμμα Γκρίζων Λύκων: «Ας εγκαταλείψουμε το ΝΑΤΟ για αναγνώριση της ΤΔΒΚ»

Ο πρόεδρος του κόμματος Vatan των Γκρίζων Λύκων Doğu Perinçek μοιράστηκε ένα μήνυμα με αφορμή την 48η επέτειο τουρκικής εισβολής στην Κύπρο . Στο μήνυμά του τόνισε «Ας αφήσουμε το ΝΑΤΟ για την αναγνώριση της ΤΔΒΚ».

Το πλήρες μήνυμα έχει ως εξής:

Σήμερα συμπληρώνονται 48 χρόνια από την ειρηνευτική επιχείρηση στην Κύπρο. Συγχαρητήρια! Τιμούμε με σεβασμό τους μάρτυρες

μας που πέθαναν για τον αγώνα των Τουρκοκυπρίων για ελευθερία, απελευθέρωση και κρατισμό, ιδιαίτερα τον Ραούφ Ντενκτάς, τον ηγέτη της Κυπριακής υπόθεσης και ιδρυτή της ΤΔΒΚ, και ευχόμαστε στους βετεράνους μας υγεία και μακροζωία.

Το κύριο καθήκον για την περίπτωση της Κύπρου σήμερα είναι να διασφαλίσει ότι η ΤΔΒΚ θα αναγνωριστεί ως κράτος. Με σωστές εξωτερικές πολιτικές με επίκεντρο την Ευρασία, είναι δυνατό η ΤΔΒΚ να αναγνωριστεί από τη Ρωσία , την Κίνα, το Ιράν , τη Συρία , τα τουρκικά κράτη, τις χώρες της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής.

Η νέα κατάσταση, ειδικά μετά την επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία, δημιούργησε μια χρυσή ευκαιρία για την ΤΔΒΚ να αναγνωριστεί από πολλές χώρες, ιδιαίτερα τη Ρωσία. Η Ελλάδα και η Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου έχουν υιοθετήσει εχθρική στάση έναντι της Ρωσίας καθώς και της Τουρκίας και της ΤΔΒΚ. Υπό αυτές τις συνθήκες, τα βήματα που πρέπει να γίνουν από την Τουρκία σχετικά με την Κριμαία, την Αμπχαζία, το Ντόνετσκ και το Λουγκάνσκ θα ανταποκριθούν γρήγορα και η ΤΔΒΚ θα αναγνωριστεί από τη Ρωσία.

Ως αποτέλεσμα των πρωτοβουλιών του Κόμματος Πατρίδας (VATAN) , η Αμπχαζία αποφάσισε να αναγνωρίσει την ΤΔΒΚ. Αυτό δείχνει στην πραγματικότητα ότι η Ρωσία είναι επίσης έτοιμη να αναγνωρίσει την ΤΔΒΚ. Και πάλι, το Κόμμα Πατρίδας εργάζεται για την αναγνώριση της ΤΔΒΚ σε όλο τον κόσμο, από την Κίνα μέχρι το Μάλι, από το Μεξικό έως το Ιράν, και έχει αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης: Τατάρ:Αδύνατο να υπάρξει ομοσπονδιακή λύση -Είμαστε κυρίαρχοι-νόμιμοι όσο η ΚΔ

Στην τρέχουσα διαδικασία, το να λέμε απλώς «λύση δύο κρατών» δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα. Η Τουρκία και η ΤΔΒΚ πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες ώστε αυτό να μην μείνει στα λόγια. Δυστυχώς μια τέτοια προσπάθεια δεν φαίνεται. Οι ευκαιρίες δεν αξιοποιούνται.

Η ένταξη της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ εμποδίζει επίσης την αναγνώριση της ΤΔΒΚ από τον κόσμο εκτός ΝΑΤΟ. Μια Τουρκία μέλος του ΝΑΤΟ με ζιγκ-ζαγκ εξωτερική πολιτική δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Εδώ ρωτάμε. Οι χώρες του ΝΑΤΟ, ειδικά οι ΗΠΑ, αναγνωρίζουν την ΤΔΒΚ ή χώρες όπως η Ρωσία, το Ιράν, το Ιράκ, η Συρία, το Αζερμπαϊτζάν, το Πακιστάν, η Κίνα, η Βενεζουέλα αντιστέκονται στην απειλή του ΝΑΤΟ;

Μια Εθνική Κυβέρνηση, στην οποία το Κόμμα Βατάν θα βρίσκεται στο επίκεντρο, θα τερματίσει την ένταξη της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ και μαζί με την κυβέρνηση της ΤΔΒΚ θα διασφαλίσει ότι η ΤΔΒΚ θα αναγνωριστεί ως κράτος.

Vatan Partisi Genel Başkanı Sayın Doğu Perinçek'in #KıbrısBarışHarekatı'nın 48. yılı için yayınladığı mesaj:

"KKTC'nin tanınması için NATO'dan çıkalım!"

Tamamını okumak için
⬇️⬇️ pic.twitter.com/sa0EP4EL8l

— Vatan Partisi Denizli (@DenizliVatanP) July 20, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα