Ιωνάς στο ΣΙΓΜΑ: Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του ΣΙΓΜΑ με τον Υπ.Δικαιοσύνης, ο τελευταίος απορρίπτει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς ΓΓ ΑΚΕΛ ότι διέρρευσε επιλεκτικά την επιστολή, «ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει», είπε ο Ιωνάς Νικολάου.

Νωρίτερα, ο Άντρος Κυπριανού ανέφερε ότι: Έλαβα σήμερα το απόγευμα επιστολή από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Ιωνά Νικολάου στην οποία επισυνάπτεται το ένταλμα που υπέγραψε ο τότε Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.

Δημήτρης Χριστόφιας και με το οποίο παραχωρήθηκε μείωση ποινής σε φυλακισμένους.

Επειδή γνωρίζω ότι ο κ. Ιωνάς Νικολάου έχει ήδη διαρρεύσει σε διάφορα ΜΜΕ το γεγονός, μόνο και μόνο για να δημιουργήσει εντυπώσεις, το μόνο που θα περιοριστώ να απαντήσω αυτή την στιγμή είναι ότι επιχειρείται υποτίμηση της νοημοσύνης μας και ότι από την επιστολή δεν τεκμηριώνεται τίποτε από όσα δημόσια είπε ο κ. Νικολάου.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα της Παρασκευής, μετά και την ανοικτή επιστολή του τέως ΠτΔ, ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ άνοιξαν πόλεμο ανακοινώσεων.

Θα επαναλάβω στον κ. Νικολάου ότι υποτιμούν την νοημοσύνη της κοινωνίας αν νομίζουν ότι μπορούν επ’ άπειρον να φορτώνουν τα δικά τους ολισθήματα στον Δ. Χριστόφια. Τις προσεχείς μέρες θα απαντήσουμε γραπτώς και τεκμηριωμένα στον κ. Ιωνά Νικολάου.

Keywords
Τυχαία Θέματα