«Κρίμα, χίλιες φορές κρίμα»

Τα μένεα για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Κεραυνό στο πρωτάθλημα U16 γυναικών, που έγινε την περασμένη Πέμπτη (11/5) στον Στρόβολο, πνέουν στον ΑΠΟΠ. Ως γνωστόν, η ομάδα του Στροβόλου κέρδισε με 38-32, έφτασε τις δύο απαιτούμενες νίκες και εξασφάλισε την πρόκρισή της στην τελική φάση. Ο έφορος του γυναικείου τμήματος καλαθόσφαιρας του ΑΠΟΠ Ανδρέας Τζαβέλας, μιλώντας στη «Σ», εξέφρασε τον προβληματισμό του για τη διαιτησία των κ. Χ’’Σολωμού και Κασκίρη, καταγγέλλοντας ότι «σφύριζαν και στήριζαν την ομάδα του Κεραυνού με το έτσι θέλω».

Ο κ. Τσαβέλας ανέφερε, επίσης, ότι ο κ. Χ’’Σολωμού,

ενώ ήταν παροπλισμένος τη φετινή σεζόν, ξαφνικά τον θυμήθηκαν να διευθύνει νοκ άουτ αγώνες του ΑΠΟΠ.

«Μέχρι το 33ο λεπτό, ο αγώνας ήταν ντέρμπι, με την ομάδα μας να είναι μπροστά στο σκορ 28-26, ωστόσο, με τις αποφάσεις τους, οι δύο διαιτητές έδωσαν το δικαίωμα στον Κεραυνό να περάσει μπροστά και, τελικά, να φτάσει στη νίκη. Ο κ. Χ’’Σολωμού, ο οποίος είναι διεθνής διαιτητής (FIBA Refery), δεν διαθέτει την απαιτούμενη φυσική κατάσταση και αυτό ήταν εμφανές.

Αυτό που θέλω να πω, είναι πως είναι πραγματικά κρίμα το αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού, στο οποίο αγωνίζονται παιδιά ηλικίας 13 μέχρι 16 ετών, να κρίνεται από λάθη των διαιτητών. Και ερωτώ. Με τι ψυχολογία θα συνεχίσουν αυτές οι κοπέλες που πρόσφατα μάς εκπροσώπησαν και στους Παγκόσμιους μαθητικούς αγώνες;». Ολοκληρώνοντας, ο κ. Τζαβέλας δήλωσε ότι το Σωματείο θα προβεί σύντομα σε καταγγελία των διαιτητών.

Keywords
Τυχαία Θέματα