Λαμβάνονται καταθέσεις για τα περιστατικά ξυλοδαρμού σε σχολείο της Λευκωσίας

Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ο οποίος αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον ξυλοδαρμό μαθητών έξω από σχολείο της Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι στις 26 του μήνα έγινε καταγγελία στον Αστυνομικό Σταθμό Περιστερώνας από τους γονείς. «Είχε δοθεί ιατρικό έντυπο και εξετάστηκε το παιδί από γιατρό και στη συνέχεια λήφθηκε κατάθεση από το παιδί αυτό. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για 13χρονο. Η Αστυνομία επικοινώνησε και με τον πατέρα του άλλου μαθητή που φαίνεται να επιτέθηκε στον μαθητή ο οποίος επίσης είναι 13χροος και

έχει διευθετηθεί συνάντηση για να ληφθεί κατάθεση και από το άλλο παιδί» ανέφερε.

Δείτε επίσης: Ξέσπασε ο πατέρας μαθητών: «Τους στήνουν καρτέρι..Θα τους πιάσω πεθαμένους;»

Συμπλήρωσε ότι την επόμενη ημέρα και συγκεκριμένα στις 27 του μήνα έγινε δεύτερη καταγγελία. «Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν το συγκεκριμένο σχολείο και συναντήθηκαν με τη διεύθυνση για να συζητηθούν αυτά τα θέματα. Η Αστυνομία δεν μπορεί να επιτηρεί θέματα εντός των σχολικών μονάδων, άλλοι φορείς έχουν ευθύνη για το τι γίνεται εντός του σχολείου».

Διευκρίνισε ότι το πρώτο περιστατικό έγινε εκτός σχολείου και διερευνάται. «Εμείς ως Αστυνομία πέραν των καθηκόντων μας, έχουμε καλέσει τους γονείς για να γίνουν συστάσεις και συμβουλές εφόσον πρόκειται για παιδιά κάτω των 14 χρονών».

«Επισκεφθήκαμε το σχολείο σήμερα και σε ότι αφορά θέματα που αφορούν την Αστυνομία είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε για να μην επαναλαμβάνονται αυτά τα περιστατικά» είπε.

Διαβάστε επίσης: Αδέλφια ξυλοκοπήθηκαν σε σχολείο - Οι συμμαθητές φώναζαν «ξύλο-ξύλο»

Keywords
Τυχαία Θέματα