Μια ακόμη εβδομάδα μοναδικών ευκαιριών σε κατοικίες και διαμερίσματα

Άλλη μια εβδομάδα ξεκινά και η Altamira Real Estate την καλωσορίζει με μια σειρά από εξαιρετικές επιλογές ακινήτων.

Αυτή την Τρίτη, ξεχωρίσαμε κενές κατοικίες και διαμερίσματα τα οποία βρίσκονται σε δημοφιλείς περιοχές σε όλη την Κύπρο, οι οποίες παρουσιάζουν υψηλή ζήτηση, αλλά μειωμένη προσφορά. Τα επιλεγμένα ακίνητα εξαιρούνται

της καταβολής ΦΠΑ, ενώ το γεγονός ότι είναι ετοιμοπαράδοτα τα καθιστά επενδυτικές ευκαιρίες χαμηλού ρίσκου, κυρίως αυτή την περίοδο που το κατασκευαστικό κόστος είναι ιδιαίτερα αυξημένο.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

ΛΕΜΕΣΟΣ

Από τις εβδομαδιαίες αναρτήσεις της εταιρίας ξεχωρίζουν τρία διαμερίσματα στη δημοφιλής περιοχή Αγίου Αθανασίου Λεμεσού, στην τιμή των €190.000, €260.000 και €275.000 αντίστοιχα. Σε μια ιδανική τοποθεσία, κοντά στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, τα διαμερίσματα αποτελούνται από ένα και δύο υπνοδωμάτια αντίστοιχα, ενώ το εμβαδόν τους κυμαίνεται από 59 τ.μ. έως 82 τ.μ. Διαθέτουν πανοραμική ή πλαϊνή θέα προς τη θάλασσα, ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και είναι κενά. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία καθώς και για ενοικίαση.

ΠΑΦΟΣ

Στην περιοχή Κάτω Πάφου, δίπλα από το “Kings Avenue Mall” και έναντι του “Roman Hotel, ξεχωρίζει κενό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €250.000. Το ακίνητο διαθέτει συνολικό εμβαδόν 219 τ.μ. και αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία και μπάνιο, ενώ το συγκρότημα του οποίου αποτελεί μέρος το διαμέρισμα, διαθέτει κοινόχρηστη πισίνα. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία καθώς και για ενοικίαση, αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστεί μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα με πολύ καλή απόδοση.

Στον Δήμο Γεροσκήπου εντοπίσαμε τρία κενά διαμερίσματα που πωλούνται ως ενιαία μονάδα προς €300.000. Τοποθετημένα σε κοντινή απόσταση από το Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής, τα διαμερίσματα έχουν καλή πρόσβαση στο κέντρο του Δήμου και τις όμορφες παραλίες της περιοχής, ενώ αποτελούν ιδανική επιλογή για επένδυση ως τουριστικά καταλύματα.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Στην περιζήτητη περιοχή του Αγίου Ανδρέα, ξεχωρίσαμε μία πλήρως ανακαινισμένη κατοικία, εμβαδού 415 τ.μ., στη νέα μειωμένη τιμή των €685.000. Τοποθετημένη σε μια εξαιρετική περιοχή, κοντά στη λεωφόρο Αγίου Παύλου και στην εκκλησία Αγίου Παύλου, η κατοικία αποτελείται στο ισόγειο από ενιαίο καθιστικό με τραπεζαρία και τζάκι, κουζίνα με μοντέρνο σχεδιασμό, γραφείο, αποχωρητήριο, μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια. Ο όροφος διαθέτει ενιαίο καθιστικό με υπνοδωμάτιο, μπάνιο και ακάλυπτη βεράντα. Εξωτερικά, υπάρχει τοπιοτεχνημένη αυλή, αποθήκη και ακάλυπτος χώρος στάθμευσης. Το μέγεθός της, την καθιστά ιδανική για μεγάλες οικογένειες, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για επένδυση με σκοπό την ενοικίαση με πολύ καλή απόδοση.

Στα Λατσιά εντοπίσαμε κενό διώροφο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, με τιμή €85.000. Τοποθετημένο επί της οδού Αχαιών, κοντά στο Β’ Δημοτικό Σχολείο Λατσιών και τη λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη, το διαμέρισμα, με συνολικό εμβαδόν 92 τ.μ., αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Το ακίνητο διαθέτει ακάλυπτο χώρο στάθμευσης και ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας.

Ανεξάρτητη διώροφη κατοικία με σοφίτα πωλείται στη Λακατάμεια προς €215.000. Η κενή κατοικία, με συνολικό εμβαδόν 240 τ.μ., βρίσκεται επί της οδού Νομικού, σε κοντινή απόσταση από την πολυσύχναστη λεωφόρο Αρχιεπίσκοπου Μακάριου Γ’. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού, ανοιχτής κουζίνας και τραπεζαρίας, καθώς και από αποχωρητήριο. Ο όροφος διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και μπάνιο. Εξωτερικά, υπάρχει ακάλυπτος χώρος στάθμευσης, ψησταριά και κήπος. Αποτελεί ιδανική επιλογή για νεαρά ζευγάρια και οικογένειες.

Στον Στρόβολο εντοπίσαμε κενή ισόγεια κατοικία με υπόγειο, στην τιμή των €260.000. Τοποθετημένη επί της οδού Λευκάδος, σε πολύ κοντινή απόσταση από την πολυσύχναστη λεωφόρο Αθηνών, η κατοικία έχει συνολικό εμβαδόν 165 τ.μ. και αποτελείται από κουζίνα, καθιστικό, τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια, αποχωρητήριο και μπάνιο. Εξωτερικά, υπάρχει καλυμμένος χώρος στάθμευσης με πέργολα και καλυμμένη βεράντα με ψησταριά. Το υπόγειο διαθέτει αποθηκευτικό χώρο και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Το μέγεθός της, την καθιστά ιδανική για μεγάλες οικογένειες, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για επένδυση με σκοπό την ενοικίαση με πολύ καλή απόδοση.       

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων ξεχωρίζει στο Καϊμακλί, κοντά στο Πανεπιστήμιο Frederick, στην τιμή των €90.000. Με συνολικό εμβαδόν 95 τ.μ., το ακίνητο αποτελείται από κουζίνα, ενιαίο καθιστικό με τραπεζαρία και μπάνιο. Διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας και αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης χώρου στάθμευσης στο ισόγειο. Αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση, αφού μπορεί να ενοικιαστεί, αποφέροντας υψηλή απόδοση.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα