Μιχαηλούδης για κλήρωση:«Αποφύγαμε πολύ πιο δύσκολες ομάδες»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κλήρωση του Άρη για το Champions League αλλά και στο «Άλφαμέγα», γήπεδο που θα φιλοξενήσει το πρώτο ευρωπαϊκό στην ιστορία του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την κλήρωση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: «Είναι μια κλήρωση που μας χαροποίησε καθώς αποφύγαμε πολύ πιο δύσκολες ομάδες. Η Μπάτε δεν είναι ίδια ομάδα που ήταν τα προηγούμενα χρόνια.

Ούτε στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας τα πηγαίνει και τόσο καλά. Η Παρτιζάνι είναι μια ομάδα που ενισχύεται συνεχώς. Δεν νομίζω να υπερτερεί κάποια ομάδα. Η Μπάτε έχει παιχνίδια στα πόδια της. Ο προπονητής μας ξέρει το ποδόσφαιρο της Λευκορωσίας. Όμως και η Παρτιζάνι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Αγωνίζεται σε ένα πολύ καλό γήπεδο στο οποίο έγινε πέρσι ο τελικός του Κόνφερενς. Σίγουρα, η κάθε ομάδα έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα».

Για το εντός έδρας παιχνίδι στο «Αλφαμέγα»: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα για το αν θα γίνει εκεί το παιχνίδι. Πρέπει σήμερα να καθοριστεί και η ημερομηνία. Δεν γνωρίζουμε εάν θα γίνει το παιχνίδι στις 25 ή στις 26 του μήνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα