«Μόνο ο Νικόλας μπορεί να διώξει την "κλίκα" του Προεδρικού»

«Οι δημοσκοπήσεις έχουν και αυτές την αλήθεια τους», δήλωσε ο Πρόεδρος των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι η υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου συγκεντρώνει όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για να περάσει στον δεύτερο γύρο. «Όλες οι δημοκοπήσεις, ανεξάρτητα από πόση διαφορά δείχνουν μεταξύ Νικόλα-Μαλά, συμφωνούν ότι η επιλογή που μπορεί να ανατρέψει την πορεία των πραγμάτων και να υποσκάψει το απόλυτο φαβορί που είναι ο Αναστασιάσης, είναι ο Νικόλας Παπαδόπουλος»,

είπε μιλώντας στην Εκπομπή Πρωτοσέλιδο.

«Μια είναι η υποψηφιότητα και την υποστηρίζουμε με φανατισμό, είναι αυτή του Νικόλα Παπαδόπουλου. Αυτοί που μας καταδίκαζαν που καταλήξαμε στον κ. Παπαδόπουλο, είναι οι ίδιοι που προβάλλουν το παραμύθι πως δήθεν είπα πως δεν είναι η καλύτερη υποψηφιότητα. Είναι η καλύτερη υποψηφιότητα και είναι η μόνη που μπορεί να διώξει την κλίκα που μας κυβερνά με όλα τα κακά που μας έφερε», πρόσθεσε.

Κληθείς να διευκρινίσει τι εννοεί με τον όρο «κλίκα», ο κ. Περδίκης είπε πως, πέραν από την Κυβέρνηση, υπάρχει και μια ομάδα γύρω από το Προεδρικό, συγγενείς, συμπέθεροι, που εξυπηρετούνται με τον άλφα ή βήτα τρόπο.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα με αυτή την Κυβέρνηση, είναι ότι της δόθηκε η ευκαιρία να αλλάξει το σενάριο και δεν το άλλαξε, αλλά μας έφερε πίσω σε νοοτροπίες και πρακτικές που θα έπρεπε να ξεχαστούν.

Ερωτηθείς αν υπήρξε συνάντηση του Προέδρου του ΕΛΑΜ με το Επιτελείο Νικόλα, ο κ. Περδίκης απάντησε «Απ’ ό,τι γνωρίζω, όχι».

Ο Πρόεδρος των Οικολόγων είπε, μάλιστα, πως αν είναι σωστή μια πρόταση του ΕΛΑΛ στη Βουλή, το Κίνημα θα την ψηφίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα