Να αιματοκυλίσουν την Ευρώπη σχεδιάζουν οι τζιχαντιστές (vid)

Στη σκιά της ασύμμετρης τρομοκρατικής απειλής ζει και κινείται η Ευρώπη, καθώς η συντριβή των Τζιχαντιστών στα μέτωπα της Συρίας και του Ιράκ, κάθε άλλο παρά την αποσόβησε.

Οι φανατικοί ισλαμιστές της ISIS παραμένουν ισχυροί και φέρονται να ετοιμάζουν νέες αιματηρές επιθέσεις. Χιλιάδες εξ αυτών, ''οχυρωμένοι'' με ευρωπαϊκά διαβατήρια έχουν πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Γηραία Ήπειρο, ενώ εκατοντάδες άλλοι έχουν ήδη επιστρέψει, μέσω των μεταναστευτικών ροών.

Η Δύση τελεί υπό καθεστώς συναγερμού.

Τα

ηλεκτρονικά αρχεία της ISIS, που εντοπίστηκαν στην Συρία, φέρνουν στο φως τα αιματηρά πλάνα των τρομοκρατών, που θα φθάσουν - όπως αναφέρεται - στην Ευρώπη, μέσω Τουρκίας.

Σε σκληρό δίσκο, με την υπογραφή του αρχηγού τoυ λεγόμενου Ισλαμικού Χαλιφάτου, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, και 6 υπαρχηγών του, ξεδιπλώνεται το σχέδιο για ευρεία επίθεση τόσο σε αγωγό πετρελαίου στη Βασιλεία της Ελβετίας, όσο και στο σιδηρόδρομο της Γερμανίας, οι Ομοσπονδιακές Αρχές της οποίας βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση.

''Συνολικά 2.240 άνθρωποι θεωρούνται δυνητικοί τρομοκράτες, που θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν ή να υποστηρίξουν μία επίθεση στη Γερμανία, ανά πάσα στιγμή. Το Ισλαμικό Κράτος εξακολουθεί να υπάρχει, ενώ η Ευρώπη έχει καταστεί η σκηνή ενός ''εικονικού χαλιφάτου'' στον κυβερνοχώρο, που υποκινεί επιθέσεις'' δήλωσε ο πρόεδρος της Γερμανικής Υπηρεσίας Προστασίας Συντάγματος, Τόμας Χολτενγουανγκ.

Ο σκληρός δίσκος αποκαλύπτει ένα τεράστιο δίκτυο συμμοριών διάπραξης ληστειών, διαδικτυακής παρακολούθησης και χακαρίσματος υπολογιστών κομβικών υπηρεσιών, ενω καταμαρτυρεί τον συντονισμό δύο τρομοκρατικών κλιμακίων σε Γερμανία και Ρωσία, με σκοπό την χρηματοδότηση της οργάνωσης.

Ο εφιάλτης της τρομοκρατίας στην Ευρώπη διατηρείται ζωντανός και οι Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών διεξάγουν εξονυχιστικούς ελέγχους και καταγραφές, προκειμένου να αποτρέψουν ένα νέο αιματοκύλισμα.

Έργο εξαιρετικά δύσκολο, ακόμη και για την οργανωμένη Γερμανία, όπου πάνω από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες και μετανάστες από μουσουλμανικά κράτη, φιλοξενούνται σε κέντρα σ’ όλη την επικράτεια της χώρας.

''Δεν είναι δυνατή η παρακολούθηση όλων αυτών των ανθρώπων όλο το 24ωρο, θα χρειαζόμασταν έως και 40 αξιωματούχους ανά άτομο, επομένως επικεντρωνόμαστε σε εκείνους που θεωρούμε ιδιαίτερα επικίνδυνους'', πρόσθεσε ο Χολτενγουανγκ.

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, οι σχεδιαζόμενες επιθέσεις ξυπνούν μνήμες απο το μακελειό στο Παρίσι το 2015, όπου μουσουλμάνοι πολίτες της Γαλλίας, του Βελγίου και της Βρετανίας πραγματοποίησαν μια από τις μεγαλύτερες συντονισμένες τρομοκρατικές επιθέσεις στην ιστορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα