Νέες τουρκικές προκλήσεις στη Δένεια – 30 στρατιώτες εκφόβισαν γεωργό (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες τουρκικές προκλήσεις σημειώθηκαν σήμερα στη νεκρή ζώνη πλησίον της Δένειας. Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκε ο κοινοτάρχης της Δένειας, Χριστάκης Παναγιώτου ο οποίος ανέφερε ότι ένας γεωργός ενώ καλλιεργούσε το χωράφι, τον προσέγγισαν περίπου 3 φορτηγά με 30 στρατιώτες οι οποίοι παρατάχθηκαν με σκοπό να τον εκφοβίσουν..

Ο κοινοτάρχης ανέφερε ότι οι Τούρκοι στρατιώτες είχαν μαζί τους όπλα. «Δυστυχώς τα Ηνωμένα Έθνη ήταν εκεί μόνο ως παρουσία».
Όπως είπε, οι Τούρκοι στρατιώτες αποχώρησαν όταν ο γεωργός τελείωσε την εργασία του στο χωράφι. «Είχαν απόσταση περίπου 50 μέτρα. Ο άνθρωπος

θα ξαναπάει στο χωράφι. Είναι η δουλειά του».

Ο κ. Παναγιώτου ανέφερε ότι μίλησαν με το Υπουργείο Εξωτερικών. «Πρέπει να εμείς να έχουν την υπομονή  και το κουράγιο έτσι ώστε να μην πέσουμε στην παγίδα παίζοντας το δικό τους παιχνίδι. Αυτοί θέλουν ένταση».

Ακόμη, είπε ότι ενημέρωσαν το Υπουργείο Εξωτερικών όπου τους συνέστησαν να είναι ψύχραιμοι. «Οι νέοι είναι αυθόρμητοι και το αίμα τους βράζει. Δεν πρέπει να πράξουμε κάτι το οποίο θα αποβεί εναντίον μας».   

Διαβάστε επίσης: Επανδρώθηκε το φυλάκιο στη Δένεια - Καρέ καρέ οι κινήσεις στη νεκρή ζώνη (VID)

Keywords
Τυχαία Θέματα