Νέο FAIRY Max Power

Το Fairy ανατρέπει τα δεδομένα με νέο ανάποδο μπουκάλι.

Η P&G με το καινοτομεί άλλη μια φορά με το νέο Fairy Max Power ανατρέποντας τα δεδομένα και διευκολύνοντας το πλύσιμο των πιάτων. Το πρωτοποριακό ανάποδο μπουκάλι του Fairy Max Power υπόσχεται  λιγότερο χρόνο στην κουζίνα κάνοντας το πλύσιμο των πιάτων ακόμη πιο εύκολο και γρήγορο.  Ο νέος σχεδιασμός του, προσφέρει καλύτερη και ελεγχόμενη χρήση από την πρώτη έως την τελευταία σταγόνα.

Η

ζωή μας καθημερινά γίνεται ολοένα και πιο απαιτητική και ο χρόνος του καταναλωτή είναι ακόμη πιο πολύτιμος. Αντιλαμβανόμενη αυτών των δεδομένων, η P&G δημιουργεί προϊόντα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά των καταναλωτών χωρις κανένα συμβιβασμό στα αποτελέσματα και στην ποιότητα των προϊόντων.

Το πλύσιμο των πιάτων είναι μια δουλειά που βρίσκεται στη ρουτίνα όλων την οποία οι περισσότεροι την κάνουν στον «αυτόματο». Με το Fairy Max Power όμως, αυτή η δουλειά μπορεί να είναι μόνο ευχάριστη. Από έρευνα που διεξήγαγε το Fairy σε καταναλωτές*, αποκαλύφθηκε  ότι στο 76% των καταναλωτών δυσαρεστείται στην προσπάθεια να βγάλει την τελευταία σταγόνα από το Fairy  τους, στο  73% των καταναλωτών δημιουργεί επιπλέον εκνευρισμό η αντίληψη ότι το πλύσιμο των πιάτων απαιτεί πολύ χρόνο, ενώ το 78% ενοχλείται από τα υπολείμματα που συσσωρεύονται στο καπάκι με την πάροδο του χρόνου.

Το Fairy όμως συνεχίζει να καινοτομεί και να πρωτοπορεί. Έτσι, λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα αυτά, δημιουργήθηκε το νέο Fairy Max Power, με νέο ανάποδο μπουκάλι για να διευκολύνει τους καταναλωτές και να απωλέσει οτιδήποτε προκαλούσε εκνευρισμό. Το νέο μπουκάλι είναι ακόμη πιο εύκολο και βολικό στη χρήση, τοποθετείται ανάποδα και  με καπάκι που δεν χρειάζεται ξεβίδωμα, για γρήγορη και εύκολη δοσολογία.

Το Fairy Max Power, δεν είναι απλώς άλλο ένα νέο μπουκάλι, αλλά εκτός από ελεγχόμενη χρήση και δοσολογία, χάρη στη νέα συμπυκνωμένη σύνθεσή του, εισχωρεί γρήγορα και διασπά ακόμα και τους πιο σκληρούς λιπαρούς λεκέδες με 4 φορές λιγότερο τρίψιμο στα ξεραμένα λίπη σε σύγκριση με το αμέσως επόμενο σε πωλήσεις προϊόν και χωρίς μούλιασμα.

Επομένως, είναι ξεκάθαρο ότι η P&G και το Fairy έχουν δημιουργήσει την καταλληλότερη και πιο σύγχρονη λύση για να ικανοποιήσουν και να βοηθήσουν τις ανάγκες όλων των καταναλωτών, εξοικονομώντας χρόνο και προϊόν, αλλά και κάνοντας το πλύσιμο των πιάτων ακόμη πιο ευχάριστο.

* 2020 Hνωμένο Βασίλειο – online έρευνα καταναλωτών  από την Toluna για λογαριασμό της  P&G

Σχετικά με την Procter &Gamble:

H P&G αγγίζει με τα προϊόντα της περίπου 5 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η Εταιρία κατέχει ένα από τα πιο δυνατά χαρτοφυλάκια κορυφαίων προϊόντων εμπιστοσύνης και ποιότητας, μεταξύ των οποίων: Always, Ariel, Crest, Fairy, Gillette, Head &Shoulders, Lenor, Oral-B, Pampers, Pantene, Tide, Vicks, Viakal, Swiffer, Aussie. Η P&G επιχειρεί σε περίπου 70 χώρες παγκοσμίως. Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://gr.pg.com/  για τα τελευταία νέα και περισσότερες πληροφορίες για την P&G και τα προϊόντα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα