Μουσιούττας: Φάντασμα οι κατηγορίες για επίθεση σε εκπαιδευτικό

Απάντηση στις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο καθηγητής Παντελής Νικολαΐδης προς το πρόσωπο του, έδωσε ο βουλευτής  Μαρίνος Μουσιούττας.

Συγκεκριμένα ο κ. Νικολαΐδης με ανάρτηση του στο Facebook κατηγόρησε τον κ. Μουσιούττα για επίθεση σε εκπαιδευτικό που στον προφορικό βαθμό έβαλε στο παιδί του μόνο 4 μονάδες περισσότερες από το γραπτό.

Όπως αναφέρει ο κ. Νικολαΐδης «αποχωρώντας και προφανώς απειλώντας είπε στον εκπαιδευτικό ότι «να ετοιμάζεις την αφυπηρέτηση του…». Μάλιστα φαίνεται να ψιθύρισε ότι θα «πας

στον Πύρκο της Τυλλιρκάς…».

Φιλοξενούμενος στο Ράδιο Πρώτο, ο κ. Μουσιούττας ανέφερε ότι χρησιμοποιούν ως στόχο ένα παιδί. «Χρησιμοποιούνται οι βαθμολογίες ενός παιδιού δημόσια. Ποιος έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει προσωπικά δεδομένα παιδιού δημόσια»;

Συμπλήρωσε ότι «με ξέρετε να κάνω μπόουλινγκ; Είναι παντελώς ψευδείς αυτά τα πράγματα. Όταν είσαι στο δημόσιο υπόκεισαι σε κριτική, καλοπροαίρετη, κακοπροαίρετη και ψεύτικη. Είμαστε στο τρίτο στοιχείο. Διερωτώμαι γιατί αυτός ο κύριος χωρίς να με ξέρει, χωρίς να τον ξέρω αναφέρεται σε μένα. Είναι μια καταγγελία φάντασμα. Περιμένω να με καλέσουν σε κάποιο σώμα είτε στη Βουλή είτε στην Αστυνομία».

Υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει τίποτε από αυτά που λέγονται. «Είναι λυπηρό γιατί έχουμε δώσει το δικαίωμα και φταίμε και εμείς οι βουλευτές που ο καθένας βγαίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και λέει ότι θέλει».

Ακούστε το απόσπασμα στο 35:00

Οι αναρτήσεις του κ. Νικολαΐδη 

Keywords
Τυχαία Θέματα