Ο Μπέιλ "καρφώνει" την εθνική Αγγλίας!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ άναψε τα αίματα ενόψει του βρετανικού ντέρμπι του Euro 2016, δηλώνοντας πως κανείς παίκτης της εθνικής Αγγλίας δεν θα είχε θέση στην ομάδα της Ουαλίας. Διαβάστε λεπτομέρειες.



Λίγες ημέρες πριν ο Γκάρεθ Μπέιλ είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων (ειδικά στα αγγλικά ταμπλόιντ) δηλώνοντας πως οι Άγγλοι δεν έχουν το πάθος και την υπερηφάνεια των Ουαλών και τώρα, παραμονές της μάχης της Αγγλίας με την Ουαλία για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Euro

2016, φρόντισε να "ξαναχτυπήσει".

Το έκανε μάλιστα με ακόμα πιο εμφατικό τρόπο αφού ξεκαθάρισε πως από τους 23 παίκτες που έχει πάρει μαζί του ο Ρόι Χόντσον στα γήπεδα της Αγγλίας δεν υπάρχει κάποιος που θα είχε θέση στο αντίστοιχο ρόστερ της Ουαλίας.

"Στη συνέντευξη Τύπου άκουσα ότι σύμφωνα με κάποιον έδειξα έλλειψη σεβασμού απέναντι στην Αγγλία, αλλά ο καθένας έχει τη γνώμη του. Για να είμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει τι λένε. Είναι καλό που πιστεύουν οι Άγγλοι ότι διαθέτουν μία εξαιρετική ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε πεπεισμένοι ότι είμαστε μία καλή ομάδα και μπορούμε ότι μπορούμε να τους νικήσουμε.

Δεν θα ήθελε κάποιον Άγγλο παίκτη στη δική μας εθνική ομάδα της Ουαλίας", τόνισε με νόημα ο 26χρονος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης (και επί χρόνια κάτοικος Premier League με Σαουθάμπτον και Τότεναμ), ο οποίος ερωτηθείς ξανά για το θέμα της "υπερηφάνειας", ανέφερε:"

"Δεν έχω πει ποτέ ότι στην Αγγλία δεν έχουν πάθος, έχουν σίγουρα πάθος. Οποιοδήποτε άθλημα και αν σκεφτείτε, στην Ουαλία όταν βγαίνουμε στο γήπεδο αισθανόμαστε ότι έχουμε περισσότερο πάθος σε σύγκριση με κάθε άλλη ομάδα".

Φυσικά, τα σχόλια αυτά του Μπέιλ ήρθαν ως βούτυρο στο ψωμί των αγγλικών εφημερίδων και η πλειονότητά τους φιλοξενεί τις δηλώσεις του Ουαλού στα πρωτοσέλιδά τους, θέλοντας προφανώς να κεντρίσουν το εγωισμό των παικτών των "τριών λιονταριών".

Keywords
Τυχαία Θέματα