Ο εθελοντής-πεζοπόρος Αλέξης Σοφοκλέους θα περπατήσει βήμα-βήμα το Ελσίνκι

Ο εθελοντής-πεζοπόρος Αλέξης Σοφοκλέους, θα περπατήσει βήμα-βήμα το παγωμένο Ελσίνκι για να στηρίξει τις προσπάθειες του φιλανθρωπικού συνδέσμου για παιδιά και έφηβους με αναπηρίες, VAMLAS.

Ο Αλέξης Σοφοκλέους θα περπατήσει συνολικά 20 χιλιόμετρα το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και θα περάσει από τα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος στην Φινλανδική πρωτεύουσα.

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Ο γνωστός συμπατριώτης μας εθελοντής-πεζοπόρος Αλέξης Σοφοκλέους, συνεχίζει άοκνα το ανθρωπιστικό έργο του. Μετά την πρόσφατη επιτυχημένη του προσπάθεια όταν περπάτησε

150 χιλιόμετρα Βήμα-Βήμα την Νέα Υόρκη για το «Hope For Children», τερματίζοντας στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών και τον μεγάλο έπαινο που δέχτηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, μεταβαίνει στην Φινλανδία.

Θα περπατήσει βήμα-βήμα το παγωμένο Ελσίνκι για να στηρίξει τις προσπάθειες του φιλανθρωπικού συνδέσμου για παιδιά και έφηβους με αναπηρίες, VAMLAS.

Ο Αλέξης Σοφοκλέους θα περπατήσει συνολικά 20 χιλιόμετρα το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και θα περάσει από τα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος στην Φινλανδική πρωτεύουσα.

Αυτή είναι η πολλοστή φορά που ο εθελοντής-πεζοπόρος μας απαντά σε πρόσκληση για βοήθεια σε χώρα του εξωτερικού μετά την Ελλάδα, Νορβηγία, Ιορδανία, Γαλλία, Σκωτία, Η.Π.Α.

Ο Αλέξης Σοφοκλέους είναι ο πρώτος άνθρωπος που περπάτησε ολόκληρη την Κύπρο περιμετρικά έως επίσης έχει διεξάγει περί τις 50 φιλανθρωπικές πεζοπορίες για πολλούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς στην Κύπρο.

Έχει επίσης περπατήσει και τα 30 νησιά των Κυκλάδων σε 30 ημέρες και για την συνολική του προσφορά έχει προβληθεί και τιμηθεί από πολλούς, μεταξύ των οποίων έλαβε υποψηφιότητα για Ευρωπαίος Πολίτης της Χρονιάς.

Μπορείτε να παρακολουθείτε το έργο του Αλέξη Σοφοκλέους στην σελίδα του στο facebook, «Βήμα-Βήμα την Κύπρο» και μπορείτε να συνεισφέρετε στην νέα του προσπάθεια παρακάτω.

Mobilepay donations: number 10572 (Μόνο για Φινλανδία)

Donation by bank transfer: FI76 8000 1710 0924 21 (Danske Bank DABAFIHH). Reference number 2118.

The permit number is RA/2022/483, issued by the Police

Keywords
Τυχαία Θέματα