Ο Κύπριος που είναι πλάι στην Πάολα – «Είμαι πολύ ευγνώμων…»

Ένας Κύπριος απ’ τη Λάρνακα που φιγουράρει πλάι στην Πάολα και τον Στέλιο Ρόκκο.

Ο λόγος για τον BIASED BEAST ο οποίος άνοιξε την καρδιά του στο SigmaLive και μίλησε για την εμπειρία του σε μια απ’ τις μεγαλύτερες αθηναϊκές πίστες.

Μας μιλάει για το πώς προέκυψε η συνεργασία του με την Πάολα και τον Στέλιο Ρόκκο. «Η ομάδα της Πάολας με προσέγγισε αφού είδε τη δουλειά μου μέσω των social media

και μου ζήτησε ένα φανταχτερό χορευτικό ντίσκο ροκ περφορμανς για την έναρξη του προγράμματος της με τον σπουδαίο Στέλιο Ρόκκο. Είμαι πολύ ευγνώμων που δύο τεράστια ονόματα στο Ελληνικό τραγούδι με ένταξαν στην ομάδα τους και με εμπιστεύτηκαν στην παρέα τους. Μαζί συμπληρώνουμε μια παράσταση γεμάτη τρέλα για όλα τα γούστα».



Το μεγάλο κοινό δεν τον τρομάζει. «Νιώθω γεννημένος για τέτοιου μεγέθους καταστάσεις και είμαι κατενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην παρουσία 1-2 χιλιάδες κόσμου κάθε βράδυ και που μου δίνεται η τιμή να τους διασκεδάσω.  Είναι γι’ αυτό που εκπαιδεύομαι τόσα χρόνια και αυτή η άνοδος στην καριέρα μου και στον αριθμό των ακροατών μου με χαροποιεί ιδιαίτερα». 



Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό

«Αυτά που έχω ήδη κερδίσει έχοντας κάνει την μόνο την πρεμιέρα είναι αμέτρητα», μας λέει ο κατά κόσμον Κρίστοφερ Ηλία.

«Μου ανοίγονται πόρτες καθώς μιλάμε και δουλεύοντας με άψογους επαγγελματίες μουσικούς βράδι-πρωί, οι ερμηνείες μου σε ένα τεράστιο χώρο όπως το Φωτάεριο στο Γκάζι και η συνύπαρξη μου με την Πάολα και τον Ρόκκο, είναι για μένα βαρυσήμαντες εμπειρίες και είμαι σαν σφουγγάρι που απορροφάει το ότι γίνεται γύρω μου. Δεν θέλω να χάσω στιγμή στο άγχος ή στις δυσκολίες»

O BIASED BEAST είναι ένα τέρας δημιουργίας που ο ίδιος έμαθε να ακολουθώ στα τυφλά.

«Λέει αυτά που σκεφτόμαστε όλοι και ίσως φοβόμαστε να πούμε και δρα με γνώμονα την αγάπη για την τέχνη και τη ζωή. Η ενέργεια που αντλώ από αυτή τη περσόνα με οδηγεί στο να μοιράζομαι όμορφες στιγμές διασκέδασης με όλους όσους με ακολουθούν ή με παρακολουθούν, τώρα ή αύριο. Έρχονται πολλά τραγούδια, ο πρώτος μου δίσκος, φανταχτερά κουστούμια και διάθεση. Μείνετε συντονισμένοι!», λέει στο SigmaLive.


 

Keywords
Τυχαία Θέματα