Ο Ομπάμα σερβίρει το δείπνο των Ευχαριστιών στους Βετεράνους

Όλα τα μέλη της προεδρικής οικογένειας της Αμερικής, συμμετείχαν στην φιλανθρωπική εκδήλωση για το δείπνο των Ευχαριστιών στους άστεγους βετεράνους.

Οι κόρες του Ομπάμα, Σάσα και Μάλια παρευρέθηκαν στο εν λόγω event για να βοηθήσουν τους γονείς τους να σερβίρουν το δείπνο των Ευχαριστιών στους άστεγους βετεράνους πριν από τη δική τους γιορτή.

Συγκεκριμένα, τα κορίτσια ηλικίας 17 και 14 χρόνων, πέρασαν όλο το απόγευμα

της ημέρας των Ευχαριστιών στο event, εξυπηρετώντας τους άστεγους βετεράνους στην Ουάσιγκτον.

Όλοι οι οικογένεια σέρβιρε το δείπνο σε δεκάδες πεινασμένους βετεράνους, ως μέρος της εκδήλωσης με την ονομασία «Γιορτή με φίλους» που πραγματοποιήθηκε στο καταφύγιο, που βρίσκεται στο υπόγειο του Ιερού Ναού του Αγίου Λουκά. Κάθε μέλος της οικογένειας πήρε μια διαφορετική εργασία: με τον Ομπάμα να βάζει γαλοπούλα στο πιάτο των βετεράνων. ενώ η Μισέλ είχε ως πόστο να βάζει τα λαχανικά καθώς επίσης οι κόρες τους έδιναν πουρέ πατάτας, και σάλτσα από βατόμουρο.

Εν κατακλείδι,ο Ομπάμα, η Μισέλ, και οι κόρες τους έδωσαν στους άστεγους βετεράνους ένα παραδοσιακό γλέντι για τις Ευχαριστίες, ενώ ο Ομπάμα έλεγε συνεχώς «ευχαριστούμε που για τις υπηρεσίες σας. Σας εκτιμούμε όλοι πολύ».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Keywords
Τυχαία Θέματα