Ο… «τετραπέρατος» Νούνο

Για να φύγει η Ομόνοια νικήτρια από το Αντώνης Παπαδόπουλος, όλοι οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν σωστά το πλάνο του προπονητή, με τον Νούνο Ασίς να προσθέτει ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση.

Έχασε την ευκαιρία στο πρώτο λεπτό και από κει και πέρα… χάθηκε. Μέχρι το 49’ ήταν άφαντος στην περιοχή της Ανόρθωσης, όμως σε εκείνο το λεπτό κινήθηκε πονηρά πίσω από την άμυνα και άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη. Σε κίνηση κρυφού επιθετικού ο Πορτογάλος πλάσαρε σωστά και έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο γκολ

της Ομόνοιας και πάλι με την ίδια κίνηση βρέθηκε τετ α τετ με τον Κόπριβετς, με τον Σλοβένο να βγαίνει νικητής. Ο Ασίς πήρε το… ριμπάουντ και παρά να προσπαθήσει να πλασάρει εκ νέου, έδωσε στον Ράμος που πλάσαρε με εξουδετερωμένο τον Κόπριβετς και έκανε το 0-2.

Παρά τα 38 του χρόνια ο Ασίς πραγματοποιεί μεγάλες εμφανίσεις και οδηγεί την Ομόνοιας

Βεβαίως ήταν συγκλονιστική και η παρουσία του Ράμος στα άκρα της επίθεσης, αλλά και ο Όρσουλιτς στο κέντρο της άμυνας. Ο Πορτογάλος έκλεισε στόματα με την εμφάνιση του, καθώς ήταν σχεδόν αλάνθαστος και ο Όρσουλιτς καθάρισε όλες τις μπαλιές και σε γενικές γραμμές έδειξε ότι γνωρίζει πολύ καλά την θέση του κεντρικού αμυντικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα