Οι όροι της Μίλαν σε Μπαλοτέλι (pic)

Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία του Μάριο Μπαλοτέλι για να παίξει ποδόσφαιρο και η Μίλαν του έχει επιβάλλει αυστηρούς και απαράβατους όρους.

Η Μίλαν δίνει στον Μάριο Μπαλοτέλι την τελευταία ευκαιρία για να αποδείξει ότι μπορεί ακόμα να παίξει ποδόσφαιρο ανάλογο του πλούσιου ταλέντου του. Για το λόγο αυτό οι «ροσονέρι» γνωρίζοντας καλά τα τερτίπια του Super Mario του επέβαλλαν αυστηρούς όρους που θα πρέπει να τους τηρήσει.

Συγκεκριμένα

η Μίλαν έχει προσθέσει στο συμβόλαιό του αυστηρούς κανόνες για τα social media κάτι που σημαίνει ότι ο ίδιος θα πρέπει να σταματήσει να σχολιάζει και να τουιτάρει όπως έκανε πριν δημιουργώντας προβλήματα στην Μίλαν. Μάλιστα, οι δημοσιεύσεις που θα κάνει θα είναι με βάση την γραμμή της ιταλικής ομάδας.

Επίσης, ο Μπαλοτέλι θα πρέπει να σταματήσει τόσο το περίεργο ντύσιμο όσο και το εξτρίμ κούρεμα. Πλέον ο Μπαλοτέλι θα προσαρμοστεί στην γραμμή του συλλόγου φορώντας ρούχα που θα είναι στο στιλ της Μίλαν και όχι τα δικά του.

Οι όροι δεν σταματάνε εδώ, αφού η Μίλαν έβαλε όρο και για τον τρόπο διαβίωσης. Επειδή δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Ιταλός άσος είχε πιαστεί να ξενυχτάει και να καπνίζει τέθηκε ρητός όρος να μην βάλει ξανά τσιγάρο στο στόμα του ενώ και οι έξοδοι θα περιοριστούν στις άκρως απαραίτητες.

Τέλος, θα πρέπει να δείξει ότι είναι σωστός επαγγελματίας κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι απόλυτα συνεπής και να μην αργεί στις προπονήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα