ΟΚΥΠΥ: Άμεση η εξυπηρέτηση χωρίς αναμονή στο Οφθαλμολογικό ιατρείο της Πάφου

Η οφθαλμίατρος του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, Δρ. Γεωργία Γεωργίου μίλησε στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο του ΣΙΓΜΑ, σχετικά με τις λίστες αναμονής και το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να εξυπηρετηθεί ένας ασθενής.

Στο οφθαλμολογικό τμήμα πραγματοποιείται πλήρης οφθαλμολογικός έλεγχος ο οποίος περιλαμβάνει διαθλαστικό έλεγχο, μέτρηση οπτικής οξύτητας, τονομέτρηση, βυθοσκόπηση και έλεγχο χρωματικής αντίληψης και διόφθαλμων λειτουργιών.

Το ιατρείο εξοπλίζεται διαρκώς με μηχανήματα σύγχρονης

τεχνολογίας με τα οποία εκτελούνται σύγχρονες εξεταστικές μέθοδοι με σκοπό την παρακολούθηση, διάγνωση και επιλογή της θεραπείας με στόχο το καλύτερο ιατρικό αποτέλεσμα.

Όσο αφορά τις λίστες αναμονής η Δρ. Γεωργία Γεωργίου ανέφερε ότι «για την εξέταση επειγόντων περιστατικών και προβλημάτων ο ασθενής δεν χρειάζεται να κλείσει ραντεβού αρκεί να προσέλθει και να κάνει εγγραφή στο νοσοκομείο. Όσον αφορά τα ραντεβού για εξέταση στο τακτικό οφθαλμολογικό ιατρείο είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι δεν καθυστερούν καθώς όταν κλείσει ραντεβού τις επόμενες ημέρες μπορεί να εξυπηρετηθεί».

Δείτε το απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα