Ολυμπιακός-Σαλαμίνα 1-0: Λυτρωτής ο Δόσης στο 90+2’

Την πρώτη του νίκη στο Μακάρειο πέτυχε σήμερα ο Ολυμπιακός, με το 1-0 επί της Νέας Σαλαμίνας για την 7η αγωνιστική των play-out για τον β’ όμιλο. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Δόσης στις καθυστερήσεις του αγώνα. Χαμένο πέναλτι λίγο νωρίτερα για τη Νέα Σαλαμίνα με τον Μολ να λέει «όχι» στον Ντορεγκαράι.

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος με μέτριο ρυθμό ενώ χωρίς την κλασική ευκαιρία ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 21’ υπήρξαν διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενουμένων για πέναλτι μετά από ανατροπή του Τσίκο από τον Λιασίδη μέσα στην περιοχή, ωστόσο η φάση εξετάστηκε, με το ματς να συνεχίζεται κανονικά. 

Μοναδική καλή στιγμή ένα σουτ του Χέντρικς στο 39’ το οποίο πέρασε έξω.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή φάση στο 55’, με το διαγώνιο σουτ του Κα να αναγκάζει τον Κίσσα σε δύσκολη επέμβαση, ενώ ένα λεπτό αργότερα ήταν σειρά της Σαλαμίνας να προσπαθήσει να απειλήσει, με σουτ του Τσίκο.

Στο 83’ ο Λέουκο επιχείρησε τη σέντρα, με την μπάλα να χτυπάει σε χέρι αμυντικού του Ολυμπιακού, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Ντορεγκαράι στο 85’ ωστόσο ο Μολ είπε «όχι» στην εκτέλεση του Αργεντινού.

Το νικητήριο τέρμα για τους μαυροπράσινους σημείωσε στο 90+2’ με σουτ ο Δόσης, χαρίζοντας έτσι τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα του στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή, αλλά και ψυχολογικό μπουστάρισμα ενόψει του επαναληπτικού κυπέλλου που ακολουθεί με αντίπαλο την ΑΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη (26/4).

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης με 26 βαθμούς. Στους 47 η Νέα Σαλαμίνα.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ της αναμέτρησης στο SPORTIME.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός#45Σαλαμίνα 1#450, Λυτρωτής, Δόσης, 90+2’,olybiakos#45salamina 1#450, lytrotis, dosis, 90+2’