Παίζει με Μακάμπι Χάιφα ο Απόλλωνας – Πανωλεθρία για τους «ερυθρόλευκους»

Η Μακάμπι Χάιφα πέρασε αέρας από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» καθώς επικράτησε του Ολυμπιακού με 0-4 και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση στον 3ο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Η ομάδα από το Ισραήλ θα είναι ο επόμενος αντίπαλο του Απόλλωνα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο Ισραήλ την ερχόμενη Τετάρτη στις 20:00. Ο επαναληπτικός την Τρίτη 9 Αυγούστου στο ΓΣΠ.

Τραγική

εμφάνιση για τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ανέτοιμος και μετά την βαριά ήττα φεύγει από το Champions League και συνεχίζει στα προκριματικά του Europa League

Ο αγώνας δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ολυμπιακό αφού στο 5ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σερί. Το 0-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με τους ερυθρολεύκους να ανεβαίνουν από το 30ο λεπτό και μετά. 

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 61ο λεπτό η Μακάμπι Χάιφα διπλασίασε τα τέρματα της με καρφωτή κεφαλιά του Πιερό, όμως δεν έμεινε μέχρι εκεί. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Πιερό και πάλι με κεφαλιά νίκησε τον κίπερ του Ολυμπιακού για το 3-1. 

Τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λέπτου, ο Φανί πέτυχε και τέταρτο τέρμα για την Μακάμπι. 

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και ο Ολυμπιακός γνώρισε ταπεινωτική ήττα από την Μακάμπι με 0-4. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παίζει, Μακάμπι Χάιφα, Απόλλωνας – Πανωλεθρία,paizei, makabi chaifa, apollonas – panolethria