Πετεβίνος: «Μέχρι τις 8 Ιουνίου κατά 80%»

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην επόμενη μέρα και προχωρά τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να τελειώσουν κατά 80% τον προγραμματισμό μέχρι τις 8 Ιουνίου, όταν θα αρχίσει και η προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος

τόνισε ότι οι Κοδίνα, Κίσσας, Πιατκόφσκι και Στίλιτς είναι εκτός πλάνων.

Οι πιο σημαντικές δηλώσεις:
«Θέλαμε να δώσουμε τις πρέπουσες τιμές σε Χιώτη και Μαντούκα. Είχε πάρει πρόσκληση και ο Σχίζας ο οποίος αρνήθηκε ευγενικά.
Για Χαραλαμπίδη: «Ο Χαραλαμπίδης ειδοποιήθηκε ότι είναι εκτός πλάνων. Ήταν ένα σωστό κλείσιμο για μια μεγάλη καριέρα».
Για την επόμενη μέρα:
«Βρισκόμαστε στην επόμενη μέρα. Προχωρούμε μπροστά για να προετοιμαστεί η ομάδα.Ειδοποιήθηκαν ότι είναι εκτός πλάνων οι Κοδίνα, Κίσσας, Πιατκόφσκι και Στίλιτς. Δεν ξέρουμε πότε θα καταλήξουν σε συμφωνία με άλλη ομάδα για να καταλήξουμε και εμείς σε συμφωνία μαζί μας.
Αλεξάνδρου, Αντωνιάδης και Πάρντο έχουν πρόταση.
Έχει πρόταση για ένα χρόνο ο Κρίστιανσεν και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε κατάληξη
Κατά 80% στις 8 Ιουνίου θέλουμε να τελειώσει ο προγραμματισμός.
Ο ΑΠΟΕΛ ξεκινά 12-13 Ιουλίου. Το ιδανικό είναι να έχεις τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση σου»
Για τα διαρκείας:
«Είμαστε ικανοποιημένοι στον αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας. Από πλευράς της εταιρείας θα υπάρξουν κάποιες συναντήσεις για να καταλήξουμε στην τιμολόγηση. Είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος θα είναι δίπλα στην ομάδα».
Για Γιαννιώτα: «Τα δίκτυα του ΑΠΟΕΛ στην Ελλάδα είναι απλωμένα. Στην περίπτωση Γιαννιώτα είναι θέμα του Ολυμπιακού. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε μια απάντηση και να γνωρίζουμε και εμείς μέχρι τέλος Ιουνίου»

Keywords
Τυχαία Θέματα