Πληρώνει για Μήτρογλου η Μπενφίκα

Η διοίκηση της Μπενφίκα το αποφάσισε και θα πληρώσει τη ρήτρα στη Φούλαμ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. Ο Ελληνας διεθνής φορ έχει σημειώσει εννιά γκολ στα επτά τελευταία ματς των «αετών» στην Primeira Liga, αγωνιζόμενος δανεικός από την αγγλική ομάδα, και επειδή η Λέστερ τον έχει στη μεταγραφική λίστα της, στέλνοντας μάλιστα ανθρώπους της για να τον παρακολουθήσει στον αγώνα με την

Πάκος Φερέιρα (1-3), η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας αποφάσισε να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς από τη Φούλαμ, ύψους επτά εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «O' Jogo», οι «αετοί» θα αυξήσουν και τις αμοιβές του Έλληνα άσου, για να υπογράψει το νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Μήτρογλου αμείβεται με 1.3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο στη Λισσαβόνα, με την πορτογαλική εφημερίδα να υποστηρίζει πως η πλευρά του Έλληνα επιθετικού θα ζητήσει τουλάχιστον 1.7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πορτογάλους.

«Οι διαπραγματεύσεις της Μπενφίκα με τον Μήτρογλου έχουν ήδη ξεκινήσει και ο παίκτης είναι πρόθυμος να συνεχίσει στην ομάδα, παρότι δεν γίνεται να λαμβάνει τα 2.3 εκατ. ευρώ τον χρόνο που είχε στη Φούλαμ. Μία αύξηση της τάξεως των 400.000 ευρώ ετησίως συγκριτικά με τις σημερινές απολαβές του θα ήταν δυνατό να οδηγήσει στη συμφωνία», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα