Πρ.ΔΗΣΥ: Ελπιδοφόρα η νέα προσπάθεια λύσης Κυπριακού

Αδιαμφισβήτητα, είμαστε στην αρχή μιας νέας προσπάθειας πιο ελπιδοφόρας, με χαρακτηριστικά αισθητά καλύτερα από τις προηγούμενες, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος συμμετείχε σήμερα στη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε εκτενώς για το εθνικό θέμα.

“Το καλό κλίμα που παρατηρείται μετά την ανάδειξη του Μουσταφά Ακιντζί στην ηγεσία των Τουρκοκυπρίων, δείχνει μέχρι σήμερα να αντικατοπτρίζεται και στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, ειδικά σε ό,τι αφορά την πρόοδο στην εξαγγελία Μέτρων

Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης”, συνεχίζει ο κ. Νεοφύτου.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ αναφέρει ότι “την ώρα που όλοι θα πρέπει να έχουμε υπόψη ότι είμαστε στα πρώτα στάδια μιας πολύ επίπονης και δύσκολης διαδικασίας, εφόσον δεν έχουμε μπει ακόμη στον πυρήνα των σκληρών ζητημάτων, δεν μπορεί κανείς μας να παραγνωρίσει αυτό το παράθυρο ελπίδας που έχει ανοίξει”.

“Γιʼ αυτό και εμείς στο Δημοκρατικό Συναγερμό, στεκόμαστε δίπλα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στην έντονη προσπάθεια που καταβάλλει για να καρποφορήσει με θετικό τρόπο ο νέος γύρος του διαλόγου”, προσθέτει ο κ. Νεοφύτου.

Καταλήγει αναφέροντας πως “ θεωρώ σωστό όλοι από κοινού και με θετικό πνεύμα να εργαστούμε, έχοντας κατά νου τόσο τις δύσκολες προκλήσεις μιας λύσης όσο και τις προοπτικές που ένας σωστός συμβιβασμός θα διανοίξει για τη χώρα μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα