Ψινάκης: Γνώρισα και τον Μακάριο,κανένας πρόεδρος δεν ήταν σαν τον Αναστασιάδη

Συνάντηση με τον Ηλία Ψινάκη είχε ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος βρίσκεται για διακοπές στην Αθήνα.

Ο γνωστός μάνατζερ δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει φωτογραφία τους στο Instagram, πλέκοντας το εγκώμιο για τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Η απλότητα του, η εξυπνάδα του,

οι γνώσεις του, η ειλικρίνεια του, η εντιμότητα του και πάνω απ’ όλα η φιλία του και η διάθεση του να βοηθάει όποιον του ζητάει βοήθεια, είναι λίγα προσόντα από τις αρετές του που με έχουν σκλαβώσει. Αρχίζοντας από το Μακάριο έχω γνωρίσει όλους προσωπικά τους προέδρους της Κύπρου, αλλά κανένας δεν ήταν σαν αυτόν. Του είμαι ευγνώμων γιατί οπότε έχω χρειαστεί την γνώμη του και την βοήθεια του μου την έχει δώσει με όλη την αγάπη και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ να βάλω τις σκέψεις μου σε τάξη σε κρίσιμες στιγμές. Με έχει τιμήσει με την φιλία του και αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερός. Με έχει συγκινήσει η αγάπη του για την Κύπρο και για την Ελλάδα, και θέλω να του πω ένα δημόσιο ευχαριστώ για όλα όσα έχει κάνει για την Χώρα μου και για εμένα όλα αυτά τα χρόνια που γνωριζόμαστε!».

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis)

Διαβάστε επίσης: Επανήλθε από κώμα η 22χρονη μετά το τροχαίο στην Αγία Νάπα -70 χιλ. από δωρεές

Keywords
Τυχαία Θέματα