Σε συνεχή επικοινωνία Χαρμαντζί-Γιωρκάτζης για τον σεισμό

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις που αφορούν τον σεισμό, εξέφρασε ο «δήμαρχος» της κατεχόμενης Λευκωσίας Μεχμέτ Χαρμαντζί σε ανάρτησή του στα ΜΚΔ, προσθέτοντας ότι από σήμερα, το Δημαρχείο Λευκωσίας αποφάσισε να κηρύξει τριήμερο πένθος και στο πλαίσιο αυτό, οι σημαίες του Δημαρχείου κυματίζουν μεσίστιες.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Αβρούπα αναφέρει ότι ο κ. Χαρμαντζί σημείωσε στην ανάρτησή του ότι «είναι πολύ σημαντικό να μοιραζόμαστε το πόνο μας παρά τις πολιτικές μας διαφορές και θεωρώ ότι ανθρωπιστικές σχέσεις

που αναπτύσσουμε κατά τη διάρκεια των καθηκόντων μας, οπωσδήποτε θα οδηγήσουν μια μέρα σε διαφορετικά αποτελέσματα».

Μεσίστιες οι σημαίες και σε Νέα Σαλαμίνα

Στο μεταξύ, η Γενί Ντουζέν με τίτλο «Ουσιαστική αλληλεγγύη από τη Νέα Σαλαμίνα», γράφει ότι ο σύλλογος της ομάδας της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου, αποφάσισε όπως κυματίζουν μεσίστιες για τρεις μέρες οι σημαίες τους έξω από το σωματείο της ομάδας, ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους Τουρκοκύπριους Αμμοχωστιανούς αλλά και σε αυτούς που έχασαν τη ζωή τους στο φονικό σεισμό στην Τουρκία.

Επιπλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου, αποφάσισε ότι σε κατοπινό στάδιο επιθυμεί να επισκεφθεί τις οικογένειες των ατόμων που έχασαν συγγενικά τους πρόσωπα από το σεισμό.

Διαβάστε επίσης: Επέστρεψαν στα κατεχόμενα οι διασώστες - Μίλησαν για την εμπειρία τους

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαρμαντζί#45Γιωρκάτζης,charmantzi#45giorkatzis