Σφύριξε (ο ΑΠΟΕΛ)... κι έληξε (ο ΜακΚάρθι)!

Απέναντι στην ομάδα, επί της οποίας πανηγύρισε την πρώτη νίκη του στο κυπριακό πρωτάθλημα, έμελλε να κλείσει ο κύκλος του Μικ ΜακΚάρθι στον ΑΠΟΕΛ. Τόσο η ήττα όσο και η εμφάνιση της ομάδας του στο Μακάρειο ώθησαν τον Ιρλανδό στην πόρτα εξόδου του Αρχαγγέλου.

Ο 62χρονος δεν είναι άμοιρος ευθυνών σε αυτήν την εξέλιξη, καθώς παρέλαβε μεν μια ομάδα που δεν στελέχωσε ούτε προετοίμασε, ωστόσο απέτυχε παταγωδώς να της

δώσει ταυτότητα και να τη βελτιώσει.

Στις πρώτες επτά αγωνιστικές, υπό τον Μαρίνο Ουζουνίδη, συνέλεξαν οκτώ βαθμούς, στα οκτώ παιχνίδια υπό τον Μικ ΜακΚάρθι η συγκομιδή είναι επτά βαθμοί, μολονότι αντιμετώπισαν μόνον μια ομάδα του Big6.

Υπό τις οδηγίες του ο ΑΠΟΕΛ έχει μείνει «άσφαιρος» σε πέντε από τα οκτώ παιχνίδια του, έχει μετρήσει τέσσερις διαδοχικές ήττες για πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια και ευρίσκεται πιο κοντά στον απ’ ευθείας υποβιβασμό απ’ ό,τι στην έκτη θέση.

Κόντρα στη Δόξα η ομάδα του ΜακΚάρθι σκόραρε για πρώτη φορά μετά από 289 λεπτά, αλλά ούτε αυτό ήταν ικανό να τον επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών, καθώς δεν δημιούργησε άλλη φάση για γκολ -απόρροια της παντελώς λανθασμένης τακτικής του προπονητή του, ο οποίος με τις αλλαγές του (και δη αυτή του Κατσαντώνη με τον Κλωναρίδη) δεν βελτίωσε τα πράγματα και προκάλεσε την οργίλη αντίδραση του Ελλαδίτη άσου.

Η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Mick McCarthy.

Ευχόμαστε στον κ. McCarthy και στον βοηθό του Terry Connor καλή συνέχεια.
 

Διαβάστε επίσης:

Ο ΑΠΟΕΛ έχει ήδη περισσότερες ήττες απ' ό,τι σε 48 σεζόν του στην α' κατηγορία«Παραδίδετε χάος, η χειρότερη και καταστροφικότερη διοίκηση όλων των εποχών»Το «καμπανάκι» Ουζουνίδη ισχύει και για τον ΜακΚάρθι;
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σφύριξε, ΑΠΟΕΛ, ΜακΚάρθι,sfyrixe, apoel, makkarthi