Στην πιο κρίσιμη καμπή ήταν απούσα

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Πλέον η ομάδα του Στάικου Βεργέτη μόνο με θαύμα μπορεί να ελπίζει στην έκτη θέση

Πισωγύρισμα ή η στυγνή πραγματικότητα; Ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει με τον δικό του τρόπο την εικόνα της Νέας Σαλαμίνας στον αγώνα με τη Δόξα. Είναι αλήθεια ότι η ήττα από την ομάδα της Κατωκοπιάς ήταν οδυνηρή για τους «ερυθρόλευκους», αφού στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος ήταν απόντες.

Αποτέλεσμα, να βρεθούν πέντε βαθμούς πίσω από την προνομιούχο έκτη θέση, δύο στροφές πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Και η αλήθεια είναι ότι πλέον η ομάδα

του Στάικου Βεργέτη μόνο σε θαύμα μπορεί να ελπίζει ώστε να πιάσει τον στόχο της.

Ο κόσμος της ομάδας είναι απογοητευμένος, και με το δίκαιό του, κάτι που φάνηκε και από τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κόσμος αυτός πίστεψε ότι αυτή η ομάδα θα μπορούσε να τερματίσει στην έκτη θέση και να λάβει μέρος στο α’ γκρουπ, κάτι που φαίνεται ότι δεν θα γίνει.

Παρ’ όλη την απογοήτευση, όμως, πρέπει να επικρατήσει ηρεμία γιατί η ομάδα επιβάλλεται να σταθεί στο ύψος της και να κυνηγήσει τον στόχο της στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές. Με Εθνικό Άχνας την ερχόμενη Κυριακή στο Δασάκι και με Καρμιώτισσα την 26η αγωνιστική στο «Αμμόχωστος». Αν μη τι άλλο, να μαζέψει τους έξι βαθμούς και να σβήσει ό,τι σβήνεται από την εμφάνισή της το βράδυ του Σαββάτου.

Ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, δεν υπολογίζονται από τον Στάικο Βεργέτη οι τραυματίες Αμπελάιρας, Βεσελόφσκι, αλλά και ο Γκράσι που έχει συμπληρώσει τέσσερεις κίτρινες κάρτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα