Στόχος ρατσιστικών επιθέσεων ο Χάμιλτον

Στο επίκεντρο ρατσιστικών επιθέσεων στα social media βρέθηκε ο Λιούις Χάμιλτον μετά την επεισοδιακή του νίκη στο Σίλβερστοουν και την σύγκρουσή του με τον Μαξ Φερστάπεν.

Η νίκη του Χάμιλτον στο Βρετανικό Grand Prix αποδοκιμάστηκε έντονα από μεγάλη μερίδα κόσμου στα social media και δεν ήταν λίγοι αυτοί που επιδόθηκαν σε ρατσιστικά σχόλια κατά του επτάκις Παγκόσμιου Πρωταθλητή λόγω της σύγκρουσης

που οδήγησε στην εγκατάλειψη του Μαξ Φερστάπεν στον πρώτο γύρο.

Με κοινή τους ανακοίνωση η F1, η FIA και η Mercedes καταδίκασαν τις ρατσιστικές επιθέσεις κατά του 36χρονου πιλότου:

«Κατά τη διάρκεια και μετά το χθεσινό GP Μ. Βρετανίας ο Λιούις Χάμιλτον δέχθηκε σε πολλές περιπτώσεις ρατσιστικές επιθέσεις στα social media έπειτα από μια σύγκρουση στην πίστα. Η Formula 1, η FIA και η Mercedes-AMG Petronas F1 Team καταδικάζουν με τον πιο έντονο τρόπο αυτήν τη συμπεριφορά. Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν καμία θέση στο σπορ μας και κάνουμε έκκληση οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους. Η Formula 1, η FIA, οι οδηγοί και οι ομάδες δουλεύουν προς ένα σπορ ανοιχτό στη διαφορετικότητα και χωρίς αποκλεισμούς και τέτοιες άκρως απαράδεκτες συμπεριφορές διαδικτυακής κακομεταχείρισης πρέπει να τονιστούν και να εξαλειφθούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στόχος, Χάμιλτον,stochos, chamilton