Συλλυπητήριο μήνυμα Δήμου Λάρνακας για απώλεια Πάμπου Βάσιλα

Στην απώλεια του δημοσιογράφου Πάμπου Βάσιλα, αναφέρεται ο Δήμος Λάρνακας σε ανακοίνωσή του, σημειώνοντας ότι μέσα από το λειτούργημα του, πρόβαλε τη Λάρνακα και τις δράσεις της στο μέγιστο, αφού οι σχέσεις και οι δεσμοί του με την πόλη μας ήταν δυνατές και αναλλοίωτες.

Ο Δήμαρχος και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας εκφράζουν «τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση τους προς τους οικείους του δημοσιογράφου Πάμπου Βάσιλα».

Ο Πάμπος Βασιλας, αναφέρεται,

«υπήρξε μία από τις πιο δραστήριες προσωπικότητες του Τύπου στην Κύπρο. Παραγωγικός, με ανήσυχο πνεύμα που συνέβαλε, καθοριστικά στη δημιουργία μιας διαφορετικής αντίληψης στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης".

Διαβάστε επίσης: ΕΣΚ για θάνατο Πάμπου Βάσιλα: «Έφυγε ένα καλό παιδί της δημοσιογραφίας»

«Μέσα από το λειτούργημα του, πρόβαλε τη Λάρνακα και τις δράσεις της στο μέγιστο, αφού οι σχέσεις και οι δεσμοί του με την πόλη μας ήταν δυνατές και αναλλοίωτες», σημειώνεται. Ο Πάμπος Βάσιλας, προστίθεται, «ήταν επαγγελματίας με δημοκρατικές αρχές και με ευρύτητα γνώσεων κράτησε ψηλά την τιμή της δημοσιογραφίας σε μια εποχή που δοκιμαζόταν και δοκιμάζεται έντονα».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα