Συμφωνία για 2,5 χρόνια με νέο χορηγό ο Απόλλωνας

Ολοκληρώθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη της Διοίκησης του Απόλλωνα, παρόντος και του πρόεδρου της Εταιρείας, Νίκου Κίρζη για την σύναψη συμφωνίας με την Royal Caribbean. 

Στο πάνελ για την χορηγό εταιρεία, ο Benjamin Bouldin, αντιπρόεδρος της Αμερικανικής εταιρείας.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Νίκος Κίρζης: "Το brand name του Απόλλωνα έχει πάρει αξία. Το τμήμα Μάρκετινγκ εξαργυρώνει με σπουδαίες συμφωνίες. Η σημερινή μέρα είναι πολύ ξεχωριστή. Σηματοδοτεί

μια ιστορική χρονιά. Η Royal Caribbean δίνει μοναδικές εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Το 2022-23 η Royal Caribbean θα έχει την βάση της στην Κύπρο. Εύχομαι η συνεργασία να φέρει οφέλη και στις δυο πλευρές."

Για νέες συμφωνίες... "Μακάρι να υπάρξουν και άλλοι συνεργάτες. Μέχρι τον Μαϊο θα μάθουμε το τελικό ρόστερ και θα ενημερωθείτε και εσείς."

Θέλετε να ενισχύσετε το τμήμα Μάρκετινγκ: "Eίναι ήδη εξαιρετικά στελεχωμένη η εταιρεία Μάρκετινγκ. Η ερώτηση σου πρέπει να πάει στον Διευθυντή της εταιρείας κ. Παπαγιάννη".

Για το θέμα με το γήπεδο; "Το γήπεδο δεν έχει αλλάξει κατηγορία, δεν έχει μικρύνει. Ούτε 1% δεν επηρεάζουν τα boxes. Πριν λίγες μέρες είχαμε ενημερωθεί πως υπάρχουν κάποια θέματα. Ένα για τα καθίσματα, ότι θα ήταν στριμωγμένος ο κόσμος. Επίσης η UEFA άλλαξε τις εισηγήσεις της για την ασφάλεια του κόσμου στο γήπεδο. Συμφωνήσαμε πως η προτεραιότητα όλων είναι η άνεση και η ασφάλεια των φιλάθλων. Θα γίνει μια μελέτη με τις νέες προδιαγραφές, είναι δεδομένο πως θα μειωθεί ο αρχικός σχεδιασμός. Δεν μπορώ να σας πω ακριβές αριθμό, θα είναι μεταξύ 10,500 και 11,000 χιλιάδων. Δεν είναι θετικό αλλά δεν πρέπει να ξεχνούμε πως το όνειρο αυτό θα είναι άνετο και θα προσφέρει ωραίες εμπειρίες. Το γεγονός πως θα μειωθεί η χωρητικότητα δεν πρέπει να μειώσει τον ενθουσιασμό μας".

Για το προβάδισμα που έχει ο Απόλλωνας... "Το προβάδισμα δεν μετρά τον Φεβράρη. Τον Μαίο κάνεις τους υπολογισμούς. Είμαστε στον σωστό δρόμο"

Για την συνάντηση με Μάζιτς; "Του είχα πει ξεκάθαρα πως φάνηκε η διαφορά όταν ήρθαν οι ξένοι διαιτητές. Του έδωσα συγχαρητήρια επειδή βλέπουμε καινούργιους διαιτητές που τα πάνε πολύ καλά. Ο στόχος είναι να στηριχθούν αυτοί οι νεαροί διαιτητές. Να στελεχωθούν αυτοί οι νέοι διαιτητές με ξένους ρεφ ή ξένους βαρίστες για να γίνουν ακόμη καλύτεροι".

Για τον Ποντικό; "Δυστυχώς ήρθαν τραυματισμοί, άλλαξαν τα πράγματα και η προτεραιότητα μας ήταν ο Γιώργος να παίξει. Το καλοκαίρι θα έρθει πίσω στην βάση του"

Για τον Ogenda: "Τα βιογραφικά δεν λένε κάτι, μακάρι να δείξει αυτά που περιμένουμε στο γήπεδο".

Για Μάρκοβιτς-Στορ: "Έχουν διαγραφεί από το ρόστερ".

Benjamin Bouldin: "Μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ. Θέλουμε να έχουμε μια ξεχωριστή σχέση με την Κύπρο. Θέλουμε να συνεχίσουμε δυναμικά. Αποφασίσαμε να έχουμε πλοίο στην Λεμεσό. Θελήσαμε να εμπλακούμε στο ποδόσφαιρο, η καλύτερη λύση είναι ο Απόλλωνας. Θέλουμε να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη. Ήταν μια εύκολη απόφαση. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλος της ιστορίας του Απόλλωνα."

Θέλετε η εταιρεία σας να γίνει κύριος χορηγός του Απόλλωνα; Πως προέκυψε το deal και αν υπήρξε ενδιαφέρον με άλλες ομάδες; ''Όταν αποφασίσαμε να επενδύσουμε στην Κύπρο, ξεκινήσαμε να κάνουμε ενέργειες για να προωθήσουμε το brand μας. Θεωρήσαμε πως έπρεπε να επενδύσουμε στο ποδόσφαιρο. Ο Απόλλωνας ήταν η καλύτερη λύση για μας. Ο Απόλλωνας είναι σε όλους τους τομείς στην κορυφή. Oι συζητήσεις με τον Απόλλωνα ήταν μέσα σε θετικό και επαγγελματικό κλίμα. Μας εντυπωσίασε ο επαγγελματισμός του Απόλλωνα. Πρόκειται για ένα επαγγελματικό κλαμπ. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι θέλουμε να επενδύσουμε στον Απόλλωνα. Έχουμε κάποια μπόνους. Στο μέλλον είμαστε ανοικτοί για όλα. Δεν μιλήσαμε με άλλες ομάδες".

Η χρονική διάρκεια της συμφωνίας... "Έχουμε υπογράψει συμφωνία για 2,5 χρόνια. Θέλουμε μια επιτυχημένη συνεργασία με τον Απόλλωνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα