Συνάντηση ομογενών της Βρετανίας με την Υπουργό Επιχειρήσεων Κέμι Μπάντενοκ

Συνάντηση με την Υπουργό Επιχειρήσεων και Εμπορίου του Ηνωμένου Βασιλείου Κέμι Μπάντενοκ είχαν μέλη της κυπριακής παροικίας του Λονδίνου, στο πλαίσιο εκδήλωσης του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος με οικοδέσποινα τη φιλοκύπρια Bουλευτή βορείου Λονδίνου Τερέζα Βίλιερς.

Η κ. Μπάντενοκ αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που προσφέρει η φιλελευθεροποίηση του διεθνούς εμπορίου σε βρετανικές και κυπριακές επιχειρήσεις.

Η κ. Βίλιερς δήλωσε πως ήταν χαρά της που έφερε μέλη της παροικίας σε επαφή με την υπουργό. «Η Κέμι Μπάντενοκ είναι ανερχόμενο αστέρι του Συντηρητικού Κόμματος και ήταν καλό για

εκείνη να ακούσει από Κύπριους της Βρετανίας τα ζητήματα που έχουν σημασία για αυτούς.

«Είμαι πάντα πρόθυμη να ενθαρρύνω τους εμπορικούς και επιχειρηματικούς δεσμούς μεταξύ Κύπρου και Ηνωμένου Βασιλείου. Ήταν σπουδαίο που η Υπουργός Εμπορίου άκουσε από πρώτο χέρι για τις επιτυχίες των βρετανοκυπριακών επιχειρήσεων», πρόσθεσε.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Δώρος Παρτασίδης, Αντώνης Σαββίδης, Ηλίας Δινένης και Γιάννης Στεργίδης από το Συμβούλιο Βρετανοκυπρίων, ο Θίο Θεοδώρου από το Lobby for Cyprus, ο Γιώργος Χατζηπαυλής από τους Συντηρητικούς Φίλους της Κύπρου, ο Ανδρέας Παπαευριπίδης, Πρόεδρος της ΠΟΜΑΚ και η Άντρι Κρις, Πρόεδρος του Συνδέσμου Συντηρητικών Enfield-Southgate.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα