Συναυλία Αρχιμανδρίτη Νικόδημου Καβαρνού στη Λάρνακα

Πραγματοποιήθηκε η Βυζαντινή Συναυλία του Αρχιμανδρίτη Νικόδημου Καβαρνού, που παρουσίασε στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου. Σύμφωνα με ανακοίνωση, η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Άμυνας Μιχάλη Γιωργάλλα και φιλοξένησε ο Βουλευτής Λάρνακας Χρίστος Ορφανίδης.

Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπική πτυχή, καθώς μέρος των καθαρών εσόδων θα διατεθεί στο Κέντρο Ατόμων με Αναπηρία Άγιος Λάζαρος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Επιστάτης του Περιβολιού του Αγίου Λαζάρου, Λάζαρος Φίλιππου επέδωσε στον Υπουργό Άμυνας Μιχάλη Γιωργάλλα και στον

βουλευτή Χρήστο Ορφανίδη, «Ομοίωμα Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού».

Ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Φίλιππος Χατζηζαχαρία μετά από παράκληση του Επιστάτη του Περιβολιού του Αγίου Λαζάρου, Λάζαρου Φιλίππου επέδωσε αναμνηστικό μετάλλιο Τιμής Ένεκεν στον Αρχιμανδρίτη π. Νικόδημο Καβαρνό, για την προσφορά στο κέντρο ΑΜΕΑ Αγίου Λαζάρου.

Τιμητικό Δίσκο του Περιβολιού Του Αγίου Λαζάρου επέδωσαν Τιμής Ένεκεν στον Αρχιμανδρίτη ο Υπουργός Άμυνας Μιχάλης Γιωργάλλας, ο βουλευτής Χρήστος Ορφανίδης και ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Φίλιππος Χατζηζαχαρίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συναυλία Αρχιμανδρίτη Νικόδημου Καβαρνού, Λάρνακα,synavlia archimandriti nikodimou kavarnou, larnaka