Θέση εργασίας - Δημοσιογράφος Economy Today

Θέση δημοσιογράφου για την ομάδα του Economy Today του Sigmalive Network.  

Οι ευθύνες του δημοσιογράφου στο Economy Today είναι: 

Η παρακολούθηση της κυπριακής και διεθνούς επικαιρότητας.Αναζήτηση, συγκέντρωση και αξιολόγηση ειδησεογραφικών στοιχείων και πληροφοριών.Σύνταξη ειδήσεων, ανταποκρίσεις, ρεπορτάζ και αναλύσεις. Κάλυψη ειδησεογραφικών γεγονότων,
εκδηλώσεων και δημοσιογραφικών διασκέψεων στην Κύπρο που σχετίζονται με την οικονομία και την επιχειρηματικότητα. Συνεντεύξεις από προσωπικότητες.Μετάφραση ειδήσεων και ανταποκρίσεων από ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία. 

 Σχετικά με τα προσόντα απαραίτητα είναι: 

Πτυχίο ή μεταπτυχιακό στα Οικονομικά/Χρηματοοικονομικά/Διοίκηση ή Δημοσιογραφία Πολύ καλή γνώση για την κυπριακή και τη διεθνή οικονομική επικαιρότητα Η άριστη γνώση της Ελληνικής Γλώσσας τόσο στον προφορικό όσο και στο γραπτό λόγο Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας 

Σχετικά με το πακέτο απολαβών είναι αναλόγως των ικανοτήτων των υποψηφίων. 

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο email [email protected]  με τον τίτλο «Δημοσιογράφος» και να απευθύνεται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2023.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Θα αρχειοθετήσουμε το βιογραφικό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε μελλοντικό άνοιγμα θέσης που να ανταποκρίνεται στα δικά σας προσόντα. Τα βιογραφικά θα διαγράφονται από το αρχείο μας με την ολοκλήρωση ενός έτους από την ημέρα αποστολής τους. 

Keywords
Τυχαία Θέματα