Τι έδειξε η πρώτη κίνηση του Σα Πίντο

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ αρχίζει να «κτίζει» τους «γαλαζοκίτρινους» ενόψει της νέας σεζόν και όπως φαίνεται ήδη, με ένα από τα μεταγραφικά απόκτημα της ομάδας, ίσως στηριχτεί και σε ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει ήδη συνεργαστεί.

Wilson Eduardo και Σα Πίντο είναι παλιοί γνώριμοι, αφού οι δύο τους έχουν συνεργαστεί ξανά στην Πορτογαλική Braga την σεζόν 2019-2020. Επί Σά Πίντο ο νέος ακραίος επιθετικός των «γαλαζοκιτρίνων» κατέγραψε μια από τις καλύτερες του σεζόν αφού σε 19 εμφανίσεις πέτυχε

8 τέρματα και μία ασίστ. Σε γενικές γραμμές ο Eduardo είναι ένας ακραίος επιθετικός που φαίνεται από τα στατιστικά του να έχει το γκολ, κάτι το οποίο σίγουρα ενδιαφέρει τους «γαλαζοκίτρινους», καθώς την περασμένη σεζόν δεν έλαβαν τις κατάλληλες βοήθειες στο σκοράρισμα από τα «φτερά» τους.

Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Τούρκική  Alanyaspor μετρώντας συνολικά 4 γκολ και 1 ασίστ σε 16 αγώνες, εκ των οποίων στους περισσότερους πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι. Το περισσότερο διάστημα της καριέρας του το πέρασε ωστόσο αγωνιζόμενος στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα, το οποίο ξέρει καλά ο νέος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ.

Ο ΑΠΟΕΛ του Σα Πίντο αρχίζει σιγά-σιγά να λαμβάνει μορφή και αυτό που θα βοηθήσει άμεσα τον νέο κόουτς του ΑΠΟΕΛ είναι το γεγονός πως έχει ξανασυναντηθεί τόσο με τον Eduardo όσο και με τους Dalcio και Ndongala, γεγονός που θα συμβάλει στην πιο γρήγορη προσαρμογή του στον Αρχάγγελο.

Keywords
Τυχαία Θέματα