«Το κύπελλο τελείωσε η χρονιά όμως όχι»

Η αποτυχία να υπερασπιστεί τον τίτλο της στον θεσμό του κυπέλλου φέρνει σε δύσκολη θέση την Ανόρθωση αναφορικά με την προσπάθεια εξόδου της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης περιόδου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για...

...τον αποκλεισμό από την Ομόνοια: «Η πορεία μας στο κύπελλο ολοκληρώθηκε στα ημιτελικά. Η προσπάθεια έγινε. Είχαμε και την κατοχή της μπάλας, όμως μας έλειψαν οι μεγάλες ευκαιρίες -με εξαίρεση το δοκάρι που είχαμε με τον Κορρέα. Δεν μπήκε το 2ο γκολ

που θα άγχωνε λίγο την Ομόνοια.

Το κύπελλο τελείωσε η χρονιά όμως όχι. Έχουμε τρία παιχνίδια που μπορούν να μας φέρουν έκτους, είτε και δεύτερους υπό προϋποθέσεις. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι πάντα το επόμενο, αυτό με την Πάφο. Παίζουμε στο γήπεδο και θέλουμε οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Κάνουμε ένα κάλεσμα στον κόσμο, δεν χάθηκε η χρονιά. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι, αλλά πρέπει να συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ομάδα για να σώσουμε ότι σώζεται».

...τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Πάφου: «Θα λείψει ο Αμπαρτζουμιάν λόγω καρτών. Επιστρέφουν οι Αρτυματάς, Λάζαρος και Βερχόβετς. Τα δεδομένα για τους Ρισβάνη και Ρουσιά δεν είναι υπέρ τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα