Το τίμημα της ομορφιάς

Η Δημοσιογράφος Άννα Κριθ παρουσιάζει το πρώτο της συγγραφικό έργο με τίτλο «Το τίμημα της ομορφιάς».

Το βιβλίο είναι μυθιστόρημα βασισμένο σε αληθινά γεγονότα και πραγματεύεται τέσσερις διαφορετικές ιστορίες. Η πρώτη ιστορία επικεντρώνεται σε μια πανέμορφη κοπέλα, η οποία δεν έχει ηθικούς φραγμούς και προσπαθεί να κερδίσει φήμη και χρήματα με δόλιο τρόπο.

Ωστόσο, η ζωή της ανατρέπεται όταν γνωρίζει δυο άτομα που τις αλλάζουν το ρου της ιστορίας που είχε «σκηνοθετήσει» για εκείνη. Η δεύτερη ιστορία, αφορά έναν δαιμόνιο ντετέκτιβ, ο οποίος έχασε τη γυναίκα του και προσπαθεί να εξιχνιάσει

μια παλαιά υπόθεση που εντελώς συμπτωματικά συμπίπτει με μια τρέχουσα κατάσταση.

Το τρίτο γεγονός, αφορά την εμπορία ανήλικων προσώπων, δείχνοντας έτσι την ωμή πραγματικότητα της ζωής. Τέλος, η τέταρτη ιστορία, εστιάζει σε μια κοπέλα, η οποία κάνει διπλή ζωή και «ακροβατεί» σε ένα τεντωμένο σχοινί. Ένας άνθρωπος που θα συναντήσει μετά απο μια αλληλουχία -καρμικών- γεγονότων, θα τη βάλει σε δεύτερες σκέψεις για το τί πραγματικά αξίζει.

Και οι τέσσερις ιστορίες, συνδέονται μεταξύ τους και έχουν ως κοινή συνιστώσα την αγάπη. Μια λέξη πανίσχυρη που είναι αρκετή για να φέρει τα πάνω κάτω και να αλλάξει άρδην τη ζωή των ηρώων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω μυθιστόρημα θα μεταφραστεί στην Αγγλική και Ισπανική γλώσσα με σκοπό να «κοσμεί» βιβλιοπωλεία, βιβλιοθήκες και βιτρίνες των μεγαλύτερων καταστημάτων ανα το παγκόσμιο!

Όσον αφορά, την Κύπρο, το βιβλίο θα βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα «Public» μετά την επίσημη παρουσίαση που θα γίνει στις 8 Ιουλίου στο Cap St Georges Hotel &Resort στην Πάφο.

Who is who

H Άννα Κριθ γεννήθηκε στο νησί της Αφροδίτης και μεγάλωσε στην Πάφο.Είναι απόφοιτος του University of Salford, στο Manchester, της Αγγλίας, όπου σπούδασε Αγγλική Φιλολογία και Γλωσσολογία.

Επίσης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στη Διεθνή Ραδιοτηλεοπτική Δημοσιογραφία του University of Birmingham. Έπειτα, έκανε την πρακτική της, στο BBC. Με την επιστροφή της, στη μεγαλόνησο, εργάστηκε για τρία χρόνια στο Sigmalive, το no1 portal Eιδήσεων της Κύπρου, και έπειτα εργοδοτήθηκε στο Περιοδικό ΟΚ!

Δύο χρόνια αργότερα, δούλεψε ως ρεπόρτερ στη ψυχαγωγική εκπομπή του κυπριακού καναλιού ΣΙΓΜΑ «Όλα Καλά» και έπειτα ως Δημοσιογράφος στο πρωινό show του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού, «Ήρθε κι Έδεσε».

Έχει πάρει συνεντεύξεις απο κορυφαίες τηλεπερσόνες, ηθοποιούς και τραγουδιστές του Hollywood και Bollywood όπως Sunny Leone, Riccardo Nicoletti, Dimitri Logotheti, Chef Nobuyuki "Nobu" Matsuhisa, Rihanna, Roberto Mateo, Valentina Micchetti, Tony Schiena  και Giorgio Locatelli.

Εκτός απο αυτά, δημιούργησε το δικό της blog “Αnna Krith's Lifestyle”, στο οποίο αναρτά συνεντεύξεις και βαθυστόχαστα άρθρα. Το κείμενό της, με τίτλο “The dark Side" αναδημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Βραβευμένου Βραζιλιάνου Συγγραφέα, Paulo Coelho και απέσπασε διθυραμβικά σχόλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα