«Τρέξτε, μαχαιρώνουν τον άντρα μου»: Πώς έγινε το άγριο φονικό στην Χαλκίδα

Τα κομμάτια του παζλ της άγριας δολοφονίας ενός 43χρονου που συνέβη στην μέση του δρόμου το πρωί του Σαββάτου στην Χαλκίδα επιχειρούν να συνδέσουν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 8.00 το πρωί, όταν το Κέντρο Επιχειρήσεων της Δ.Α. Ευβοίας ενημερώθηκε τηλεφωνικά

από γυναίκα, η οποία μιλούσε σπαστά ελληνικά, ότι επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πλησίον του 4ου Γυμνασίου Χαλκίδας, μία γυναίκα επιτίθεται με μαχαίρι σε έναν άνδρα. 

Περίπου την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε νέα κλήση στην ΕΛ.ΑΣ. από έτερη γυναίκα, που δήλωσε ότι βλέπει από το μπαλκόνι της οικίας της, κάποια να μαχαιρώνει τον άνδρα της.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν τον 43χρονο στη μέση του δρόμου, σε εμβρυϊκή στάση, φέροντας μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη και με αίματα στο σώμα. Στο σημείο κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ, ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του θύματος.

Πλησίον της σορού του άνδρα ανέμενε η φερόμενη ως δράστις, η οποία είναι 39 ετών και είχε στα ρούχα της αίματα.

Πλησίον του συμβάντος, βρίσκονταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο του άνδρα. Έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος.

Είχαν σχέση θύτης και θύμα

Nεότερη ενημέρωση αναφέρει ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που προκαλούσε επεισόδιο σε βάρος του 43χρονου ξυλουργού Σάκη Νικολάου η 39χρονη που έκοψε το νήμα της ζωής του με τέσσερις μαχαιριές.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η σύζυγος του 43χρονου, ο οποίος ήταν πολύ γνωστός στην τοπική κοινωνία, είχε ανακαλύψει την παράνομη ερωτική του σχέση και μάλιστα τον είχε παρακολουθήσει τις προηγούμενες ημέρες και τον είδε μαζί με την ερωμένη του. Μετά από αυτό, ο 43χρονος ανακοίνωσε στην 39χρονη ότι θα χώριζαν, καθώς δεν ήθελε να διαλύσει την οικογένειά του.

Όμως, εκείνη δεν μπορούσε να δεχτεί την απόφασή του και είχε καυγαδίσει πολλές φορές μαζί του, απαιτώντας να χωρίσει την σύζυγό του και να μείνει μαζί της. Όταν διαπίστωσε ότι ο ξυλουργός ήταν ανένδοτος, πήρε την απόφαση να φτάσει στο έγκλημα και του έστησε καρτέρι στο σημείο όπου είχε δει το αυτοκίνητό του, κοντά στο σπίτι του που βρίσκεται δίπλα στο 4ο Γυμνάσιο της πόλης.

Διαβάστε επίσης: Χαλκίδα: Γυναίκα σκότωσε με 4 μαχαιριές άνδρα στη μέση του δρόμου

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα