Τσιμίλλης για Ατταλίδου: Ανυπόστατοι κι ισοπεδωτικοί οι λόγοι παραίτησής της

Aπό άδικους έως και ανυπόστατους χαρακτήρισε τους λόγους παραίτησης της Αλεξάνδρας Ατταλίδου από τους Οικολόγους, ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Τσιμίλλης.

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο, ανέφερε ότι επιδεικνύει σεβασμό στα επιχειρήματα της κ. Ατταλίδου, αλλά οι λόγοι που επικαλέστηκε είναι μέχρι και «ισοπεδωτικοί».

Όπως είπε, η παραίτηση ήταν «επεξεργασμένη από πριν στο μυαλό της», ενώ ερωτηθείς για τη βουλευτική έδρα, είπε ότι δεν θα ζητηθεί από το κόμμα.

Διαβάστε επίσης: Ατταλίδου: Δεν θα προσχωρήσω στο ΑΚΕΛ

– Θα παραμείνω ανεξάρτητη (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάνε σε εκλογές οι Οικολόγοι

Ο κ. Τσιμίλλης αναφέρθηκε και στο μεγάλο θέμα που απασχολεί το Κίνημα, την παραίτηση του προέδρου Χαράλαμπου Θεοπέμπτου, λέγοντας ότι ενδεχομένως να συνδέεται και με την παραίτηση της Αλεξάνδρας Ατταλίδου.

Όπως σημείωσε, η Επιτροπή προσπάθησε να τον μεταπείσει, αλλά ο ίδιος επέμενε να ενεργοποιήσει την παραίτησή του άμεσα. Υπέδειξε δε ότι ο κ. Θεοπέμπτου παραμένει βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι η Πολιτική Επιτροπή αποφάσισε την σύγκληση έκτακτης Κεντρικής Επιτροπής για το Σάββατο 21 Οκτωβρίου. Η πρόταση προς την Κεντρική Επιτροπή θα είναι η προκήρυξη Έκτακτου Εκλογικού Συνεδρίου στις 3 Δεκεμβρίου, σε συνδυασμό με το Καταστατικό Συνέδριο για την ανάδειξη νέου προέδρου του Κινήματος.

Διαβάστε επίσης: Πρώτη αντίδραση Οικολόγων για παραίτηση Θεοπέμπτου - Πάνε σε εκλογές

Keywords
Τυχαία Θέματα