Τσιτσιπάς: «Προσπαθώ να διατηρηθώ σε φόρμα, ο χρόνος κυλάει πολύ αργά»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην ιστοσελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας για την καθημερινότητά του κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Φυσικά και έχει αντίκτυπο», είπε σε ερώτηση για το πώς έχει επηρεάσει την ψυχολογία του η πανδημία. «Φαίνεται πως θα έχουμε ένα μεγάλο διάλειμμα και δεν ξέρουμε πραγματικά πόσο θα κρατήσει. Μου λείπει ο ανταγωνισμός και να παίζω τένις. Ανυπομονώ να επιστρέψω σε ένα γήπεδο, επειδή ο ανταγωνισμός με κρατάει ζωντανό. Ανυπομονώ για το επόμενο τουρνουά μου. Ελπίζω να μην είναι σε πολύ καιρό από τώρα. Ελπίζω πως όλο αυτό θα κρατήσει όσο λιγότερο

γίνεται. Προσπαθώ να διατηρηθώ σε φόρμα. Ο αντίκτυπος είναι μεγάλος και ο χρόνος φαίνεται να κυλάει πιο αργά».

«Προσπαθώ να μείνω ενεργός. Προσπαθώ να βγω έξω, να πηγαίνω για τρέξιμο και να κρατάω το σώμα μου σε φόρμα. Είναι μεγάλη η πρόκληση - να προσπαθείς να αποφύγεις να τεμπελιάσεις και να μην κάνεις τίποτα. Δεν θες να πάρεις βάρος, ή να χάσεις τους μυς και την ελαστικότητά σου. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά για να μείνεις σε φόρμα. Πάντα πρέπει να βρίσκουμε λύσεις και τρόπους να διατηρούμαστε σε καλή κατάσταση, σωματικά και πνευματικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα