Βανδαλισμούς σε graffiti κατά μήκος του Κλήμου, καταγγέλλει ο Δήμος Έγκωμης

Βανδαλισμούς σε graffiti που έχει δημιουργήσει κατά μήκος του Κλήμου καταγγέλλει ο Δήμος Έγκωμης.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει ότι έχοντας εξασφαλίσει χρηματοδότηση υλοποιεί πρόγραμμα εξωραϊσμού του πεζόδρομου και ποδηλατόδρομου Κλήμου.

Σημειώνεται ότι «έχουν επιστρατευτεί τρεις καλλιτέχνες που μετέτρεψαν τα περιτειχίσματα κατά μήκος του Κλήμου σε ένα μεγάλο καμβά, όπου παιδικές μορφές, ζώα και χρώματα θα δώσουν ζωντάνια στο μπετόν

της περιοχής».

Το σχέδιο που έχει επιλεγεί, προστίθεται, «δεν περιέχει οποιαδήποτε πολιτικά ή άλλου είδους μηνύματα και μοναδικό στόχο έχει να δημιουργήσει ένα όμορφο περιβάλλον για τους δημότες, μικρούς και μεγάλους, που χρησιμοποιούν καθημερινά τον Κλήμο για περίπατο ή γυμναστική».

«Δυστυχώς, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, τα graffiti έχουν βανδαλιστεί δύο φορές από αγνώστους, με αποτέλεσμα το όλο έργο να καθυστερεί», αναφέρεται.

«Οι καταστροφές αυτές προσβάλλουν το ήθος και το επίπεδο του πολιτισμού της πόλης και του λαού μας. Τέτοιου είδους ενέργειες είναι απαράδεκτες, καταδικαστέες και δημιουργούν αισθήματα θυμού και αγανάκτησης. Καλούνται όλοι να σεβαστούν τις προσπάθειες του Δήμου και τον κόπο των καλλιτεχνών», καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Έγκωμης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα