ΒΙΝΤΕΟ: Τήρησε την υπόσχεση της η ΠτΒ – «Ανθρώπινα τα αιτήματα της Ολυμπίας»

Το Παιδογκολογικό Τμήμα του Μακάριου Νοσοκομείου επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής η Πρόεδρος της Βουλής και του Δημοκρατικού  Συναγερμού.

Η κα. Δημητρίου είχε υποσχεθεί στην μικρή Ολυμπία ότι την 1η Μαρτίου θα επισκεφθεί το Μακάριο Νοσοκομείο για να στηρίξουν και να λύσουν προβλήματα που αφορούν τα παιδιά και τις οικογένειες τους.

Διαβάστε ακόμη: Η Ολυμπία διαγνώστηκε με

λευχαιμία τον περασμένο Μάη: Αποστόμωσε άπαντες σε 4’

Σε δηλώσεις της, ανέφερε ότι «αναμένουμε ότι όλα τα αιτήματα της Ολυμπίας που είναι εύλογα, δίκαια και ανθρώπινα θα πρέπει να προχωρήσουν και να υλοποιηθούν».

Συμπλήρωσε ότι «χαιρόμαστε που το Υπουργείο Υγείας έλαβε την απόφαση και προχωρά  το θέμα για εκπαιδευτικούς. Θέλουμε να γίνει από τώρα και όχι τον Σεπτέμβρη. Αναμένουμε τη δρομολόγηση αυτής της απόφασης από την Υπουργό Παιδείας».

Τόνισε ότι το δεύτερο αίτημα είναι για ψυχολόγο. «Αυτές τις στιγμές χρειάζονται στήριξη και τα ίδια τα παιδιά και οι οικογένειες τους. Θα πρέπει να δρομολογηθεί το συντομότερο δυνατό».

Η κα. Δημητρίου ευχαρίστησε την Ολυμπία, τα παιδιά και τις οικογένειες τους. Θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί τους. Για αυτά τα θέματα, για εμάς δεν υπάρχει καμία διαφορά ιδεολογική ή πολιτική. Είμαστε σύσσωμη μια ομάδα για αυτό που περιμένουν από εμάς τα παιδιά».

Υπογράμμισε ότι έχουν υποχρέωση ως πολιτεία.

Υπενθυμίζεται ότι η μικρή Ολυμπία είχε συγκλονίσει το παγκύπριο με την ομιλίας της ανήμερα της παγκόσμιας μέρας κατά του παιδικού καρκίνου.

Η Ολυμπία περιέγραψε τη ζωή ενός παιδιού που δεν παίζει ανέμελο σε παιδικές χαρές αλλά παλεύει για τη ζωή του.

Διαβάστε ακόμη: Αννίτα: «Ηχηρό χαστούκι» η ομιλία της Ολυμπίας - Στεκόμαστε μαζί με τα παιδιά

Keywords
Τυχαία Θέματα