Ξυλοδαρμός εθνοφρουρού: Υπό κράτηση οκτώ ημερών στο 22χρονο Σύρο

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 22χρονου για την υπόθεση ανάρτησης σε κοινωνικό δίκτυο για την Χλώρακα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου ο 22χρονος, φέρεται να προέβη σε άσεμνη χειρονομία αναφορικά με τα επεισόδια στην Χλώρακα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία και κατόπιν τούτου εξασφάλισε δημοσιεύσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από λογαριασμό 22χρονου.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου από εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαπίστωσε ότι κάτοχος του πιο

πάνω λογαριασμού ήταν 22χρονος από Συρία εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη στις 19:30 της Τετάρτης για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, πρόκληση και διέγερση βιαιοπραγίας, καθώς και διέγερση για διάπραξη ποινικού αδικήματος. Ακολούθως αυτός τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση μετά την προσαγωγή του στο Δικαστήριο.

Στο μεταξύ, οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στα πρόσφατα επεισόδια στην Χλώρακα συνεχίζονται.

Διαβάστε επίσης: Ξυλοδαρμός εθνοφρουρού: Εκδόθηκαν δύο εντάλματα σύλληψης-Ανακρίθηκε ο Σύρος

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα