Υπεραγορές Αλφαμέγα: Μεγάλος διαγωνισμός και πασχαλινές προσφορές

Ψωνίστε και κερδίστε 6 BBQ για μια εμπειρία υψηλής ποιότητας

Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα συνεχίζουν να ανταποδίδουν την εμπιστοσύνη των πελατών τους, παρέχοντας άκρως ανταγωνιστικές προσφορές σε μια ευρεία γκάμα επώνυμων, ποιοτικών προϊόντων για τις αγορές του Πάσχα αλλά και διοργανώνοντας ένα μεγάλο διαγωνισμό.

Σε αυτή την εορταστική για όλους περίοδο, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα

προσφέρουν στους πελάτες τους την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον μεγάλο διαγωνισμό για να κερδίσουν έξι BBQ συνολικής αξίας €12.600 και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία ψησίματος υψηλής ποιότητας, κατά τη διάρκεια των πασχαλινών τους διακοπών. Με αγορές άνω των €50 σε μια απόδειξη από το κρεοπωλείο των Υπεραγορών Αλφαμέγα και χρησιμοποιώντας την Αλφαμέγα Family Card, οι πελάτες θα μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση, διεκδικώντας ένα από τα τρία Napoleon Prestige 500 αξίας €2350 το καθένα ή ένα από τα τρία Kamado Joe Classic II αξίας €1850 το ένα.

Ο μεγάλος διαγωνισμός, που διοργανώνεται σε συνεργασία με την εταιρία Two Guys BBQ, ξεκινά στις 3 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, 15 Απριλίου.

Για το ίδιο ακριβώς διάστημα, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα προσφέρουν και φέτος μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε πολύ ελκυστικές τιμές. Φρέσκα είδη και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα όλων των κατηγοριών θα κάνουν ακόμα πιο απολαυστικές τις φετινές πασχαλινές γιορτές, τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους.

Παράλληλα, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα συνεχίζουν να προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα αγαπημένων και επώνυμων προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, μέσα από την καμπάνια «Χτυπάμε την τιμή».

Απολαύστε το Πάσχα με ένα πλούσιο, γευστικό τραπέζι, παρέα με τις Υπεραγορές Αλφαμέγα!

Keywords
Τυχαία Θέματα