Υπό έλεγχο πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα

Πυρκαγιά στο ξενοδοχείο Margadina Annex, στην Αγία Νάπα, έθεσε υπό έλεγχο, τα ξημερώματα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, η ώρα 02.54 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά στο εν λόγω ξενοδοχείο. Ανταποκρίθηκαν δυο πυροσβεστικά οχήματα από το σταθμό Αμμοχώστου, και η ώρα 03.52 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε δωμάτιο της ΑΗΚ του ξενοδοχείου, στην

οδό Κρύου Νερού, στην Αγία Νάπα. Η πυρκαγιά ήταν σε διπλό κιβώτιο διανομής ηλεκτρικού ρεύματος, στον τοίχο του δωματίου, και κατασβέστηκε με τη χρήση πυροσβεστήρα ξηρής σκόνης. Δύο υπάλληλοι του ξενοδοχείου μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα σε κλινική της περιοχής. Δεν χρειάστηκε να γίνει εκκένωση.

Επίσης, η ώρα 23.14 χθες λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για την αποπαγίδευση τραυματία μετά από τροχαία σύγκρουση στη Λεωφόρο Κυρηνείας, έξω από την ΜΜΑΔ ,στη Λευκωσία. Ανταποκρίθηκε ομάδα διάσωσης από το σταθμό Ακροπόλεως και η ώρα 23.30 το επεισόδιο τέθηκε υπό έλεγχο.

Η οδηγός του ενός οχήματος απελευθερώθηκε με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο. Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος μεταφέρθηκε εξάλλου με δεύτερο ασθενοφόρο επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από τις 06.00 χθες το πρωί μέχρι και τις 06.00 το πρωί σήμερα αυτή ανταποκρίθηκε σε 38 κλήσεις για βοήθεια, 22 πυρκαγιές, 15 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα